Kucharka_by: цыбрыкі РЭЦЭПТ
Цыбрыкі — беларуская нацыянальная страва з бульбяной таркаванай масы (сырая бульба, нацёртая на тарцы і добра адціснутая пасля гэтага) з невялікім дадаткам да яе мукі (2 ст. лыжкі на 1 кг бульбы).
1 кг бульбы
2-3 ст.л. топленага сала
2-3 ст.л. мукі
соль
паніровачныя сухары
Для падліўкі:
½ галоўкі часнаку
1 шклянка малака
1 ст.л. мукі
1. Бульбу пачысціць, нацерці на дробнай тарцы, адціснуць.
2. Пасаліць і дадаць муку. Змяшаць.
3. Сфармаваць невялікія шарыкі, абкачаць іх у сухарах.
4. Абсмажваць шарыкі ў разагрэтым тлушчы або кінуць у фрыцюр.
5. Часнок пачысціць, разрэзаць зубкі ўздоўж, пакласці ў малако і варыць 10 хвілін на невялікім агні.
6. Часнок выняць, пюрыраваць у блендэры і вярнуць у малако. Дадаць муку і яшчэ трохі нагрэць, каб загусцеў.
0
0
0
0
0
0
Сэндвічы з яечнай пастай — рэцэпт
 8
Кукурузныя аладкі з сырам чэдар
 1
Каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
Сцяпана Латыпава здаў КДБ ягоны расійскі калега-арбарыст. Але сам спрабуе адмаўляць гэта
 17
Стартуе продаж новай кнігі для дзяцей ад Андрэя Скурко
 2
Музыка Аракелян знайшоў у злітым спісе лістоў у КДБ данос на сябе. Ён належыць вядомай асобе
 5
З праваабаронцаў — у Свята-Елісавецінскі манастыр: як склаўся лёс экс-палітвязня Андрэя Бандарэнкі
 20
Кандыдата ў Каардынацыйную раду ад «Народнай Грамады» выкінулі са спісу, бо ён даносчык. Стукаў на Аўтуховіча
 13
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера