Вяскоўцы: Як людзі ядуць сырое мяса і мазгі
Вядоўца праграмы «Вяскоўцы» Віктар Шукеловіч працягвае гасцяваць у беларускіх вёсках. А якія ж госці без адмысловых пачастункаў? Гэтым разам Віктар зведваў сакрэты прыгатавання мясных прысмакаў.
Героі праграмы паказалі яму, як трэба чысціць кішкі ды правільна рабіць фарш і дамашнюю кілбасу, як круціць традыцыйны мясны рулет ды прыціскаць яго каменем. Вядоўца пакаштаваў сапраўднай свежаніны ды ацаніў на смак «вясковае карпаччо» з сырога мяса, а таксама стаў сведкам спаборніцтва: хто хутчэй абскубе ўпаляваную качку. Вясёлыя, забаўныя і шчырыя моманты вясковага жыцця глядзіце ў выданні праграмы «Вяскоўцы».
0
0
0
0
0
0
Каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера