Знайсці
26.02.2021 / 21:43РусŁacБел

Рэцэпт на выхадныя: запечаныя з бульбай курыныя ножкі

Запечаныя курыныя ножкі з бульбай — ідэальны варыянт хуткай і сытнай вячэры на выхадныя.

Фота Depositphotos.com

Вам спатрэбяцца:

3 сталовыя лыжкі алею

500 г бульбы

140 г зялёных алівак без костачкі

1 лімон (падзяліць на чвэртачкі)

8 лаўровых лістоў

6 зубчыкаў часнаку

4 вялікія курыныя ножкі

прыправа

  1. Нагрэйце духоўку да 180ºС.
  2. У форму для выпякання наліце алею, пакладзіце абабраную бульбу, аліўкі, чвэртачкі лімона, лаўровы ліст і часнок.
  3. Перамяшайце ўсё разам, каб кожны інгрыдыент быў пакрыты алеем. Дадайце курыныя ножкі і пасыпце зверху прыправай.
  4. Пастаўце форму ў духоўку і выпякайце на працягу гадзіны. Праз гадзіну пераканайцеся, што бульба мяккая, а ножкі запякліся. Затым дапякайце яшчэ 15 хвілін, каб скура курыных ножак стала хрумсткай.
  5. Дастаньце форму з духоўкі. Запечаныя зубчыкі часнаку раздушыце лыжкай і перамяшайце з мясным сокам ад курыных ножак.

Смачна есці!

NN.by

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй
ананімна і канфідэнцыйна?

Клас
1
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
сакавіккрасавікмай
ПНАЎСРЧЦПТСБНД
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930