Зірніце, што ў Грузіі называюць «бургерам па-беларуску»
«У Грузіі ўбачыў «бургер па-беларуску». Сэрвіс спрацаваў — не змог адмовіцца!» — піша ў сябе ў фэйсбуку гісторык Аляксей Ластоўскі.
Як аказалася, бургер па-беларуску пасыпаны танюткімі саломкамі смажанай бульбы. У астатнім ён класічны: у ім ёсць ялавічына, кетчуп, маянэзны соус аёлі, сыр чэдар і марынаваныя гуркі.
0
0
0
0
0
0
Салат з яблыкамі і курыцай — рэцэпт
 9
Сэндвічы з яечнай пастай — рэцэпт
 8
Кукурузныя аладкі з сырам чэдар
 1
Каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
Польскі суддзя папрасіў абароны ў беларускіх уладаў
 12
Ці магчыма аднавіць рух цягнікоў з Беларусі ў Еўропу?
 6
«Зрабіла зубы за вашы падаткі». 26-гадовая шматдзетная маці патраціла мацярынскі капітал на стаматолага
 6
«Проста пекла на зямлі». Што вядома пра турму, дзе трымаюць Сяргея Ціханоўскага і Ігара Аліневіча
 1
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера