Чарговы Тыдзень беларускай кухні ў Мінску — з 28 лістапада па 4 снежня
Тыдзень беларускай кухні пройдзе ў Мінску з 28 лістапада па 4 снежня, паведамілі ў галоўным упраўленні спажывецкага рынку Мінгарвыканкама.
Тыдзень беларускай кухні адбудзецца ў сталіцы 12-ы раз. Удзел у ім возьмуць больш за 100 аб'ектаў грамадскага харчавання.
У меню-2016 уключаны салат «Беларускі» з печанню — Br3,90, боршч з фасоляй і яблыкамі — Br3,50, піражкі бульбяныя з капустай — Br3,70, патраўка курыная з бульбяным пюрэ — Br7,50, кулеш «Палескі» з блінцамі — Br3,20.
Па ініцыятыве ГУСР прынцып Тыдня беларускай кухні — адзіная рэцэптура, тэхналогія і цана незалежна ад тыпу і класа аб'екта.
0
0
0
0
0
0
Салат з яблыкамі і курыцай — рэцэпт
 9
Сэндвічы з яечнай пастай — рэцэпт
 8
Кукурузныя аладкі з сырам чэдар
 1
Каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
У Вілейцы ў двор прыватнага дома забеглі дзве казулі. Адна ад страху памерла проста на месцы
 2
Былы міністр эканомікі Казахстана, якога судзяць за забойства жонкі, у апошнім слове працытаваў Гітлера
 1
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера