Написать новость
Найти
0
Туш / ответить
24.03.2020 / 18:06
Для мяне праблема, гэта медыцынскі аўтатранспарт на раёнах. Гэтыя савецкія буханкі, абсалютна непрыдатныя для перавозкі пацыентаў, асабліва цяжка хворых і мед. брыгады. Усё гудзіць, грахоча, трасецца, машына калыхаецца і падскоквае на кожнай яміне. Буханка не прыдатная для мед. абслугі, яна маральна састарэла. Часам, гэта проста здзек нейкі, асабліва калі з вёскі вязуць якую-небудзь цяжкахворую бабцю. Ад скокаў машыны там немагчыма прымяніць меры ў дарозе. У сталіцы дык машыны нічога , а на раёнах зусім кепска. Трэба нармальныя машыны, з добрай сучаснай падвескай, а не драндулеты эпохі Хрушчова.
0
Туш / ответить
24.03.2020 / 18:08
Дарэчы, і рэанемабілі трэба. Прынамсі адзін на раён, бо ў раёнах іх няма.
1
Свободный / ответить
24.03.2020 / 19:50
Даа и опять нет денег, да так и есть фельдшер учится мечтает как будет спасать жизни как будет хорошо жить все таки занимается серьезной уважаемой работой, а на деле пришел на работу выдали форму иногда и 10 летней давности в конце месяца зп чисто на еду и идешь и понимаешь ты гавно, девушкам многим до тебя и дела нет а что кто ты такой этими 800р не Сводишь их никуда и машины как у сына бизнесмЭна БМВ нету и в Турцию не свозишь, идешь домой сонный ноги подкашиваются от усталости о сегодня зарплата ну хоть схожу в евроопт куплю что вкусное, сходил так на кредит все надо экономить до аванса, ожидая маршрутку на остановке видя проезжающие внедорожники со счастливыми молодыми людьми вспоминаешь как ночью в 3.10 спасал человека завозил в реанимацию на последних секундах жизни и вроде бы чувствовал себя достойным человеком, но вот беда 8 день после ЗП и ты идешь уставший в кармане денег на маршрутку и кильку и ты идешь смотришь подработки в Минске нашел и на следующий день в грязной одежде выносишь мусор моешь стены ну или копаешь траншеи за 40р день а на следующий день на работу, года идут и ты не понимаешь что ты сделал не так ты вроде и занимаешься делом серьезным откачиваешь людей ночами на страже здоровья людей не спишь питаешься как попало спатевший от работы, идешь домой в магазине думаешь какую кильку выбрать ведь до зп еще 6 дней а твои друзья кто в бизнесе кто в чем хоть живут как люди. Ты бы и готов податься но жалеешь скол отдал времени на учебу на работу и работа интересна для тебя ведь не каждый может видеть кровь раны рвоты и не брезгливо делать дело но быт тебя съедает с каждым днем года идут и ты уже не молодой специалист а имеешь то с чем пришел на работу года три назад... .ċ Фельдшер скорой очерки из жизни.
0
Alisa / ответить
24.03.2020 / 20:57
І гэны Мінздраў збірае яшчэ з нас грошы на барацьбу з каранавірусам.. Я б і дала - але калі ў маей сям'і з'явіцца праблема - я мушу зноў шукаць грошы.. прабачце - чыноўнікі - вам сорам
2
Рэха / ответить
24.03.2020 / 21:08
Талковы дзядзька.хуткая павінна быць асобным падраздзяленьнем. А то ў полуклініках хочуць каб на кожны дрышч ды прышч хуткую .
4
Алег С. / ответить
24.03.2020 / 22:23
Дзеля раўнавагі трэба даць слова і ўрачу паліклінікі, і ўрачу бальніцы. Хуткая вядома сваім адштурхоўваннем ад сябе. А тое, што ў паліклініку сваім ходам паўзуць ледзь жывыя інфарктнікі, якім адмовілі ў дапамозе вось гэтыя малойцы, гэта ён замоўчвае!
2
Ramiros / ответить
25.03.2020 / 02:41
Усё вельмі правільна асвяціў аутар!!! Сам працую на скорай. То чым займаемся абсалютную большасць, не справа хуткай дапамогі! Асабліва шмат пайшло алкашей! Якімі завалены прыёмнікі, дзе яны праспяцца і безнаказана ідуць далей піць- самы зашчышчоны слой насельніцтва! Нажаль ніякіх мер ніхто і ня думае прымаць!!! Пячаль! А калі запытаўся у загадчыка: Нешта візітау шмат пайшло?? То адказвае: Усе як і у прошлым годзе, па статыстыцы! Старана для жызні! Адным словам... Эх!
Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, включите JavaScript в настройках вашего браузера