Написать новость
Найти
7
циник / ответить
25.05.2019 / 15:00
Па-хуткаму трэба рабиць не гэта, а другое:) гэта трэба рабиць удумчыва))
10
Жвір / ответить
25.05.2019 / 15:14
Brrr.
7
Максим Дизайнер / ответить
26.05.2019 / 22:07
Отвратительно. Быдловатому полковнику за пол зарплаты - зайдет.
0
хамса / ответить
27.05.2019 / 19:39
навошта кукуруза? для прыгажосці? ну так - выглядае прыгожа, як светлафор)
0
хамса / ответить
27.05.2019 / 20:11
а мы летам робім (вось ужо сапраўды дзе хутка, смачна і карысна) канверцікі.. на рашотцы пасля шашлыка.. прамавугольны лаваш разрэзаць на 4 кавалкі.. сыр сулугуні (таўшчынёй ≈ 5 мм.. калі няма сулугуні, можна і звычайны), кружок тамата (таксама таўшчынёй ≈ 5 мм), пятрушка (можна іншую траўку).. колькасцю - чым больш, тым лепш.. але так, каб усё змясцілася канечне.. завярнуць канверцікам.. абсмажыць на рашотцы ≈ 2 хвіліны (у залежнасці ад таго, наколькі гарачае вуголле) з аднаго боку і з другога
0
хамса / ответить
27.05.2019 / 22:23
гэта сябры падказалі) за што ім вялікі дзякуй) і мне ўсё здаецца, што ў іх смачней) а датуль мы пасля шашлыка (і да яго.. канечне ж) проста элементарна смажылі на рашотцы.. хлеб.. ну куды ўжо прасцей.. і куды ўжо больш смачна) нават мясцовы жыхар, (веселый, непьющий, ~ 40-летний холостяк.. ДА! встречаются в наших глубинках еще такие.. только тем, как говориццо, и живы!)), які ў патрэбны момант зазірнуў да нас (якія ў ягоных мясцінах набылі дамок на лецішча)), дык так ужо зацаніў наш гэты, смажаны на рашотцы хлеб) бо ён жа не толькі выглядае прыгожа.. смачны-смачны.. але ж на яго шчэ і рэшткі курачкі наліплі.. ммм.. ммм.. смаката)
Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, включите JavaScript в настройках вашего браузера