Написать новость
Найти
0
Жвір / ответить
18.05.2019 / 11:15
без сумневаў назвала б макарону.<----O, nie !
11
Максим Дизайнер / ответить
18.05.2019 / 19:27
Опять 12 ингредиентов. Чувствуется рука бощ...ки
4
хамса / ответить
19.05.2019 / 07:54
муж учора зноў: 'красавица моя'.. а я злуюся: 'якая я 'красавица'?' ён такі: 'а як?' 'заві мяне баршчаварка' 'гэта ж абразліва' 'мне нармальна - можна ж пяшчотна сказаць' ён такі: 'баршчаварачка') дык і вы відаць палагоднелі троху, і за вашым гэтым 'бощ...ки' таксама ўжо хаваецца ласкавае такое баршчаварачкі, так, Дерзайнер?) (от слов дерзи и дерзай))
0
хамса / ответить
19.05.2019 / 07:59
у вашай гэтай гаспадыні, відаць, муж мільянер) я такіх слоў не ведаю: мацарэла, рыкота, лісты для лазанні.. калі першы раз лазанню рабіла, лістоў у магазіне не было.. зрабіла сама цеста, раскатала бліны, трохі іх адварыла, ну а потым ужо па рэцэпце - слаямі.. гэта я, скажам, для вясковых кажу, каму ізыскі з крамы не заўсёды дасяжны в виду присутствия их отсутствия) ну а астатнія інгрэдыенты (для класічнай лазанні) ёсць
0
хамса / ответить
19.05.2019 / 08:00
Дызайнер лазання - адно з тых блюд, дзе наяўнасць 12, як кажаце, інгрэдыентаў апраўдана.. яно таго варта, як гаварыцца) ёсць яшчэ рускі такі пірог - курнік (я мужу рабіла).. цеста тонкае і тры розныя начынкі.. таксама смаката.. ці вось курыца, фаршыраваная блінчыкамі.. я ў іх таксама раблю 2 відаў з розным начыннем.. і потым выкладваю ў курыную скуру шахматкай) а можна ж шчэ палову блінчыкаў шпінатнымі зрабіць (дадаць шпінат у цеста), а палову маркоўнымі.. будзе да таго ж і прыгожа ў разрэзе.. вам, як дызайнеру, асабліва прыемна мусіць быць) гэта ў яе 12+, а ў іх можа быць менш) самы просты рэцэпт - вада+соль+мука+малако+масла+сыр+морква+лук+мяса+тамат+алей - 11.. спецыі можна не дадаваць.. навошта перабіваць смак добрых прадуктаў.. ды і лук таксама як спецыя)
2
Максим Дизайнер / ответить
22.05.2019 / 16:26
хамса , Можно легко сократить до 5, если есть вкус и мозги. Но это не в этой стране.
0
хамса / ответить
22.05.2019 / 22:47
ага, Дизайнер.. 'Чтобы приготовить кулебяку из дрожжевого теста, возьмите 100 г муки, 5 г дрожжей, 1 стакан молока, 2 яичных желтка, чайную ложку соли, столовую ложку сахара - и скушайте все это, тщательно чередуя. Через час кулебяка будет готова.' (Андрей Кнышев)
1
maha / ответить
01.06.2019 / 14:34
Максим Дизайнер , ничего нельзя сокращать, толькодля теста на лазанью 4 ингредиента, еще больше на бешамель. не менять , ни упрощать нельзя, иначе получится другое блюдо с другим вкусом. но если жить на батоне с салом, то этого не поймешь
0
Максим Дизайнер / ответить
10.06.2019 / 19:13
maha , Да я лучше на хлебе черном с салом поживу, чем твою баланду из гнилооптовских продуктов, из 12 ингредиентов за пол своей зарплаты есть буду.
Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, включите JavaScript в настройках вашего браузера