Написать новость
Найти
1
User / ответить
17.09.2018 / 20:46
Калi ласка, Брагiн!
6
Ляксандра / ответить
17.09.2018 / 21:18
User,Один?
0
З Рагачова / ответить
17.09.2018 / 21:18
Рагачоў таксама чакае!! Рэд. Вядома!
9
хамса / ответить
17.09.2018 / 22:31
крик отчаянья какой-то.. а говорил же вам мой муж - надо канал на ю-тубе делать.. журнал почитают двадцать тысяч, а канал посмотрят двесте Рэд. Рабіце вы!
4
Lamberto / ответить
17.09.2018 / 22:57
хамса, голосуем за канал NN на YouTube!!!
2
хамса / ответить
17.09.2018 / 23:01
>Рэд. Рабіце вы!
- вызов брошен, мужичек, что скажешь?
- сама понимаешь - женщину никто слушать не будет. когда видишь женщину, материться особо не хочется. женщина смягчяет, а мужик доносит какие-то нужные мысли. женщина общественно-полиический канал делать не будет. ты видела хоть один такой?
0
Настаўнік / ответить
17.09.2018 / 23:05
Падкажыце, калі ласка, дзе набыць ў Барысаве? Рэд. У саюздруках і на поштах пытайцеся. Калі няма, прасіце, каб прывезлі.
0
Гор / ответить
17.09.2018 / 23:05
хамса, Голову включайте. С каждого чтеца, НН получит по 5 рублей (е-версия), пусть если считать все расходы в печатном виде по 3. Сколько она будет иметь с каждого просмотра на ютубе? И не факт, что будет 200 тысяч, так как ролики на бел нац. тематику набирают максимум от 1 до 20 тыс. Не нужно заражаться этим повальным влогерством, если не понимаете всей специфики функционирования. Рэд. Дзякуй за правільнае разуменне механізма.
1
Анцiк / ответить
17.09.2018 / 23:07
за канал на ютубе плюсую. «дудзь» тольки у бел фармаце. можа будзе не так эпична, але калиласка , паспрабуйце Рэд. З Ютубам тая бяда, што няма як акупаць відэапраграмы. Мы то запусцім новыя гутаркі, але іх будучыня будзе залежаць ад таго, колькі будзем збіраць ахвяраванняў на выхад НН, бо рэкламай Ютуб і блізка не акупляе выдаткаў на выраб.
1
прохожий / ответить
17.09.2018 / 23:19
Хлопцы, канешне патрэбная. Але за што купiць?
0
хамса / ответить
17.09.2018 / 23:34
Гор,  гледзячы якая ў каго задача - зарабіць ці распаўсюдзіць інфармацыю Рэд. СМІ - гэта рэгулярнасць і сістэмнасць. А для гэтага патрэбная матэрыяльная база.
5
хамса / ответить
17.09.2018 / 23:55
Рэд., муж сказаў - голая *опа хутка паказваецца і хутка прыносіць прыбытак.. але вы вызначыцеся - ці вы за прыбытак, ці за ідэю?
0
Маці / ответить
18.09.2018 / 00:22
хамса, хто такі "мой муж", што НН абавязана яго слухаць? Часопіс можна выкарыстоўваць на ўроках гісторыі. Навошта ваш ютуб? Да рэд. Часопіс вельмі прыгожы, з дзецьмі паглядзелі ілюстрацыі з задавальненнем. У руках вельмі прыемна трымаць.
0
вусцішны троль / ответить
18.09.2018 / 00:27
НН, а ці дашліце мне ў тролелэндзію? Рэд. Бярыце электронную версію. Тролі ўсё электронку бяруць.
0
Чытачка / ответить
18.09.2018 / 00:30
Рэд, вы ўсё правільна робіце. Хамса, чакаем ютуб канал ад вашага мужа. А калі не, дык будзьце ласкавы, не трындзіце і не раздавайце свае танныя парады іншым.
0
Satan / ответить
18.09.2018 / 00:59
хамса, нууу...я лично канал на ютубе смотреть не стану, а пдф-ку можно и почитать. Да, даже бумагу лучше купить, чем ютуб зыркать. Тут, кстати, выше люди правы, что ролики на нац.тематику на ютубе мало просмотров набирают. Причины разные. Конкретно я вообще очень мало смотрю видео-каналы. Любого вида. Для меня это лишняя трата времени. Чересчур лишняя. Текстовую информацию можно воспринимать по диагонали, вертикали, горизонтали, а можно...я, собсно, иногда так и читаю - по спирали. А видео? Фи, исключительно линейное восприятие. Это же скучно) А ещё. Будем откровенны, беларуские видеооператопы, режиссеры, дикторы - это далеко не Голливуд. И тут не особенно важно - гос они или независимые СМИ. В обоих случаях материал довольно низкого качества. Если сравнивать с мировым опытом, конечно. А не с Таджикистаном, скажем. С журналистикой же и фотошопом дело обстоит куда лучше. Ну, а шо делать? Фотошоп и дешевенький ноут потянет, а вот дорогие видео и звуковые спецэффекты - это мильены далярау. Жиза.
1
хамса / ответить
18.09.2018 / 08:14
Маці, зараз у кожным класе тэлік - можна не толькі часопіс паказваць, а і відэа.. я тролю канечне, каб выклікаць дыскусію, бо сама люблю інфармацыю атрымліваць праз чытанне, не люблю відэа.. а муж наадварот ніколі не чытаў, але глядзеў і глядзіць шмат перадач пазнавальных.. ведаў у яго куды больш, чым у мяне) і ён кажа, што зараз бальшыня людзей (дзяцей), такія, як ён - пакаленне MTV) можа трэба гэта ўлічваць? вось пра што я хацела сказаць
3
хамса / ответить
18.09.2018 / 08:21
'Рабіце вы!'.. вось мне заўсёды падабаюцца такія 'парады'.. мы што - журналісты? але тое, што я не журналіст, не азначае, што не магу крытыкаваць яго працу, бо я непасрэдны спажывец.. дарэчы, і шчэ муж кажа, што плюс канала ў інтэрнэце ў тым, што там ёсць месца для непасрэднай дыскусіі, абмеркавання пасля прагледжанага
п.с. а добры журналіст не мусіць баяцца крытыкі.. я вам не раз казала.. дзве прафесіі (сферы дзейнасці), сапраўдны прафесіянал у якіх мусіць быць пазбаўлены ўсякай крыўдлівасці - гэта палітык і журналіст.. яны, дарэчы, і ці не самыя крытыкуемыя?)
0
андрушка / ответить
18.09.2018 / 08:47
ці будзе ў Нясвіжы? падкажыце, калі ласка? Рэд. Пытайцеся ў шапіках "Саюздрука" і на поштах. З часам з'явіцца таксама ў краме палаца.
0
Satan / ответить
18.09.2018 / 08:56
хамса, количество ведау по большей части зависит от памяти. Т.е. от привычки памяти хранить все эти знания. Есть люди, у которых и без ютуб каналов, в башке тонны всяких формул, которые ни разу в жизни им были не нужны. Или стихи с времён школьных...расскажу я вам байку, был я недавно в церкви...ага опппа! по делу был, надо было, не мог отказать людям) ну и поп вроде нормальный чувак, насколько попы могут быть в принципе нормальными... шутки, байки, все такое...ну, и в конце начал задвигать чёт про память (общественную, народную блаблабла) и спросил кто знает стихи со школы? Чувиха одна начала вспоминать, а я ее прервав, сказал, что ни одного не помню, но помню неплохо математику. Знание школьных стихов наизусть мне абсолютно в жизни не пригодилось, а математика вполне даже. Поп такой - а для чего? -Для пОгроммирования. Поп посмотрел, посмотрел на нас всех...и сказал чето типа - ай, идти все отсюда, у меня ещё другие дела есть. Мораль! Не учи ученого. Особенно не учи всякой фигне) И запоминать тоже всякую ерунду не стоит. Можно просто в закладки добавить.
0
хамса / ответить
18.09.2018 / 09:52
>количество ведау по большей части зависит от памяти.
згодна. а памяць залежыць ад чаго? правільна - у тым ліку і ад пола індывідыума) не перастаю гэтаму здзіўляцца.. але па ходу з гэтым нічога немагчыма зрабіць) мы з мужам запамінаем і памятаем рознае і па-рознаму.. добра (як разумееце)) калі гэтыя дзве памяці працуюць у пары.. і сябруюць) 
>И запоминать тоже всякую ерунду не стоит. Можно просто в закладки добавить. 
зноў няма што запярэчыць.. але я на гэты выпадак трымаю такую думку ў галаве.. ведаеце, якую? а што калі прылятуць іншапланетнікі страшныя, як у фільмах галівудскіх паказваюць, і накрыецца ўся электроніка медным тазам? дарэчы зараз у Мінску 2 дні (спадарства не даць зманіць) нельга разлічыцца карткай.. добра, што я трымаю заўсёды нейкую суму ў наяўных грошах.. але яна за 2 дні ўжо скончылася)
0
хамса і тор маз / ответить
18.09.2018 / 10:04
і дарэчы.. пра лічбу 200 тысяч.. каб не быць галаслоўным, мой муж пагугліў.. відэа нн набірае 200000+ праглядаў.. ну праўда за некалькі гадоў)
0
Satan / ответить
18.09.2018 / 10:12
хамса, дискуссия на ютубе? Я сколько читал каментов на ютубе...везде редкостная чушь. К тому же, конкретно на ютубе очень неудобный формат для конкретно дискуссии. Ну, так...автора на*** послать можно....а дискуссировать там? Извращение. Дискуссировать надо в нормальном форумном формате. Подкреплять дискуссию пруфами, скринами, видосами, выделять, форматировать. Вот это нормальная дискуссия в интернетах. А это все...флуд и тлен.
0
хамса / ответить
18.09.2018 / 10:48
Satan, ізноў не магу не пагадзіцца.. мае шмат глядзяць гобліна.. калі раз-пораз паказваюць мне нейкія ўрыўкі з яго, я прабягаю па дыяганалі таксама і каментары) і там акром закідвання таматамі амаль нічога не бачу)
>Вот это нормальная дискуссия в интернетах.
на нн нармалёвая дыскусія (дзякуй мадэратару), так, Satan? таму і вы дасюль з намі, хоць ужо і даўно за ўсякімі межамі))
0
Satan / ответить
18.09.2018 / 11:09
хамса, закладку в голове! А не в компе. У меня там еще и кнопка "очистить корзину" даже имеется. Нажимаешь и утром ничего не помнишь!)) Не знаю, как оно там у меня работает все, но у меня на многую информацию в голове лишь ссылки. Например, я могу не помнить фамилии писателя полностью, но помню первые четыре буквы...а дальше гугл! А ещё можно гуглить по контрольной сумме.) Кстати, нынче довольно часто начали употреблять термин "отсылочная память" А еще есть такая мысль, с которой я очень согласен "через какое-то время хорошо образованными людьми будут те, кто сможет с помощью сложных статистических процедур, понимая, как они устроены, создавать модели многофакторных процессов, происходящих в многомерных пространствах"
0
Satan / ответить
18.09.2018 / 13:06
хамса, я бы не назвал каменты на НН действительно нормальной дискуссией. (в моем понимании) А я здесь скорее по тому, что здесь достаточно разношёрстная публика. Причем публика, которая часто старается аргументировать свою позицию, а не просто ляпать языком. Что для бел.сайтов скорее исключение. Ибо эти все тутбаи, онлайнеры и хартии...чаще всего как под кальку, один за одним повторяет. А тут же такое дело, если я захочу послушать такое мыло...могу записать и на повторе послушать))
0
Маркетынг / ответить
18.09.2018 / 13:13
хамса, так сама лічу што ў НН павінен быць свой канал на Ютубе. Проста сядзіць чалавек чытае навіны ў слых. Гэта была б бомба. Трэба мысліць крыатыўна! 
0
Belaruskichlopiec / ответить
18.09.2018 / 14:19
Вітаю, шаноўнае спадарства, у мяне пытанне, ці можа прадаеце Нашу гісторыю таксама і ў Варшаве?? Рэд. У Варшаве яе можна знайсці ў Беларускім доме на ul. Wiejska 13/3. А купіць наш часопіс вы можаце таксама ў электронным выглядзе праз https://arche.by/item/6531
0
хамса / ответить
18.09.2018 / 16:04
Маркетынг, знайсці б такога чалавека)
п.с. чалавекаў шмат, а Чалавека няма )
0
'мое сердце остановилось' / ответить
18.09.2018 / 21:07
>могу записать и на повторе послушать)) и зачем вам это все, Сатан?)
0
Застабилий Чаркашкваркович / ответить
18.09.2018 / 21:23
хамса,

Нашчот прыбыли раскажыце, пажалуста, ваш муж на работу ходзит за дзеньги или за идзею? 
Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, включите JavaScript в настройках вашего браузера