Написать новость
Найти
7
USA / ответить
23.06.2018 / 19:34
Sandwich in your language will be "лустань"
6
Андрэй / ответить
23.06.2018 / 20:25
Усё так, толькі пэста трэба са спагеці есці, а не з шырокай пастай
0
ЯНКА / ответить
23.06.2018 / 21:20
★ УСА, дзякуй, выдатны адпаведнік! Бо Сандвіч — гэта нейкае анге'льска-беларускае прозьвішча. І бяз жартаў, быў такі панок, што любіў насіць у кішэнях лусты хлеба з маслам. Яны пазьней і пераназваліся ў ягоны гонар. А ў нас мусіць быць ня сэндвічы й «бутэль-роды», а свае родныя — як іх..? — лустані! ★
1
Восіп / ответить
23.06.2018 / 22:52
У старога спыталі як яму ўдалося пражыць болей ста,на што ён адказаў,што ежа яго была нясмачнай,а смачнай проста не было...
9
Роберт Дизайнер / ответить
23.06.2018 / 23:21
Ну, молодцы!Не зря я так долго распинался на сайте. Борщеварки, оказыается, не нужны. Для того, чтобы приготовить дорогущий песто, достаточно быть не полковником, а нормальным мужиком
7
M113 / ответить
24.06.2018 / 00:26
Вельмі вялікі касяк бачу: любы раслінны алей. Так рабіць нельга. Песта робіш, ці яшчэ што - толькі якасны extra virgin, таму што ў соўсах ды салатах, дзе алей - база, будзе каласальная розніца ў смаку. Гэта насамрэч важна, прыкладна як якасць памідораў у марынары: абсалютна розныя на смак рэчы атрымліваюцца з добрымі кансервамі, кепскімі кансервамі, і, напрыклад, зімовымі пластыкавымі з крамы. Семачкі саланечніка замест гарэхаў гэта таксама, канешне, перл. Аўтарке раю больш гатаваць, каб не выдаваць такія "добрыя" парады. Таму што зараз гэта тэкст ад чалавека, які на жаночым сайце нешта прачытаў, прыгатаваў адзін раз, і з нейкай прычыны яно тут. PS: рэдакцыя, ў вас баг на сайце: commentInput можа выцягнуцца ўправа за межы commentForm, такім чынам частка тэксту зробіцца нечытабельнай. Ну і інлайнавы CSS з JS гэта такое сабе. Заплаціце якому студэнту 100$ каб выправіў маркап.
0
Памылка / ответить
24.06.2018 / 02:15
Здробнены шпінат трэба трохі пасмажыць на патэльні з алеем, а не ў сырым выглядзе
1
Оля / ответить
24.06.2018 / 09:18
Першы артыкул пра ежу, што мне спадабаўся. Шчыры дзякуй.
2
Андрэй Дзмітранок / ответить
24.06.2018 / 10:27
M113, скажыце проста дзякуй дзяўчыне. Навошта гэтыя ментарскія заўвагі пра жаночыя сайты? Пры тым што пра алеі і арэхі вы маеце рацыю, проста гэта пафас... Ад сябе магу сказаць, што лепш выкарыстоўваць не камбайн, а менавіта ступку. Самае ж олдскульнае, як кажуць таварышы з Генуі, дадаваць трошачкі сырой бульбы.
1
Вольга Чарнова / ответить
24.06.2018 / 14:25
M113 , Я захапляюся вашай здольнасцю адразу зразумець, шмат гатуе чалавек ці не :) А па вашых каментарах - зразумела, што чым якасней прадукты - тым якасней страва, і канечне ж у класічным песта павінен быць алей extra virgin. Але ў гэты раз маім галоўным пасылам было даць зразумець, што на кухне можна эксперыментаваць і змяняць устояныя рэцэпты. І расліныя алеі гэта не толькі аліўкавы і сланечнікавы, але і напрыклад кунжутны ці гарбузовы, і кожны з іх можа дадаць сваё адценне смаку.
5
M113 / ответить
24.06.2018 / 17:09
Вольга Чарнова, можна, але не ў такіх выпадках. Гэта соўс, пры гэтым халодны. Тое, што вы прапанавалі - як бурак замест памідораў выкарыстоўваць. Смак будзе абсалютна іншым, не ў лепшы бок. Гэта не "эксперымент" атрымаецца, а зусім іншая рэч. Горшая за арыгінал, тут проста не можа быць іншых меркаванняў. Вы б ведалі гэта, калі б паспрабавалі. Андрэй Дзмітранок, мне можна, я нарцыс.
3
Джованни / ответить
24.06.2018 / 18:48
M113, соус песто имеет несколько десятков вариаций, если вам нравится классический лигурийско-генуэзский, это только дело вашего личного вкуса, не более того) к тому же итальянская кухня это кухня бедных , не надо этого неуместно умного вида, это нелепо)
0
Кропоткин / ответить
24.06.2018 / 21:24
В Кароне есть соус песто нашего производства. Бренд "ZAJAMNAE" отличный! Прям Italiano
2
М113 / ответить
25.06.2018 / 00:49
Джованни, не выдумляце пра "разумны выгляд". Проста паспрабуйце нармальны алей замяніць на рознае лайно ў песта, а потым пішыце. Або ў марынары замест нармальных памідораў, характэрных для поўдня, заюзаць зімовыя парніковыя са Ждановічаў. Цукрам з воцатам пасрабуйце выцягнуць смак, зноўку ж. Потым паразмаўляем. Гэта соўс. Халодны соўс. Тут не пракаціць замена добрага аліўкавага на рафінаваны саланечнікавы. Калі нехта вам кажа, што гэта ок - ганіце ў шыю. Або чалавек не гатуе шмат, або гатуе але для мужа якога, кожны дзень без энтузіязму, карацей. Інакш не казаў бы такой лухты. Можна гуляцца з вялікай колькасцю інгрыдыентаў, але ёсць выпадкі, калі адзін(!) вызначае смак усёй стравы. Гэта алей у вялікай колькасці соўсаў, або ў просценькіх якіх - якасць гародніны. Я разумею ваш скепсіс, падаецца што гэта выпендрож і г.д, але так сапраўды бывае, і нават чалавек які акрамя грэчкі нічога не ўжывае адчуе вялікую розніцу. З экспірыенсам прыйдзе разуменне гэтага. Заўважце, што пра беларускі пармезан я нічога не казаў, таму што там увогуле можна ім не карыстацца, і будзе ок. PS: рэдакцыя, багрэпорт апрацуйце, гл. вышэй.
2
Максим Дизайнер / ответить
26.06.2018 / 10:08
Джованни , Так я о том же
Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, включите JavaScript в настройках вашего браузера