Смажаніна з курыцы
1 вялікае кураня, соль, 1 лыжка масла, 1—2 сухарыкі
Падрыхтаваць тушку, ачысціўшы і выпатрашыўшы яе, пасаліць, завярнуць у паперу і спячы на ражне або на блясе, паліваючы маслам. Калі будзе гатовая, пасыпаць цёртымі сухарыкамі і паліць вадкасцю, якая ўтварылася падчас запякання.
З кнігі Вінцэнты Завадскай «Літоўская кухарка», 1864 падрыхтавала НБ
0
0
0
0
0
0
Мінздароўя дазволіла продаж папулярных у народзе гарбат
 3
Каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
Лукашэнка назваў кодавае слова, пасля якога ён сыдзе
 29
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера