Рэцэпт на выхадныя: каралеўская ватрушка
Тварожныя ватрушкі знаёмыя кожнаму з дзяцінства. Паспрабуйце гэты просты і хуткі рэцэпт папулярнай выпечкі.
Фота Depositphotos.com
Вам спатрэбіцца:
400 г мукі
150 г маргарыну
150 г цукру
1 яйка
250 г тварагу
1/3 чайнай лыжкі соды
- Разатрыце муку з маргарынам да крошкі.
- Да мукі дадайце цукар (100 г), соду, палову яйка і перамяшайце. Цеста мусіць атрымацца ў выглядзе крошкі.
- Для начынкі змяшайце тварог, цукар (50 г) і палову яйка.
- Частку цеста выкладзіце на форму для выпечкі. Зверху дадайце тварожную начынку, а затым рэшту цеста.
- Выраўняйце паверхну і выпякайце 20 хвілін у духоўцы пры тэмпературы 220С.
Смачна есці!
2
0
0
0
0
0
Каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
Пункт пропуску «Меднікі» цалкам аднавіў працу
 1
Марыя Васілевіч расказала, куды яе клічуць на працу
 13
«Маці Вольгі Такарчук у камеры падарыла мне свае шкарпэткі. Яны мяне выратавалі». Жанчына чатыры гады дапамагала палітвязням, цяпер цудам уратавалася
У Магілёўскай вобласці супрацоўніка дзіцячага садка абвінавацілі ў распусных дзеяннях над 13 дзеткамі
 4
«Апакаліпсіс. Такая прыгажосць»: Ганна Шаркунова падзялілася ўражаннямі ад буры ў Дубаі
 2
Мужчыну, які «напісаў у бот Буданава», абвінавачваюць у падрыхтоўцы да ўдзелу ў замежным узброеным фармаванні
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера