Знайсці
26.03.2021 / 20:21

Рэцэпт на выхадныя: шакаладны чызкейк

Шакаладны чызкейк — гэта адзін з самых папулярных дэсертаў у свеце, які можна знайсці ў кожнай кавярні. Аднак гэты незвычайны торт адносна лёгка прыгатаваць дома.

Павялічыць

Фота Depositphotos.com

Вам спатрэбіцца:

Для бісквітнай асновы:

150 г пясочнага печыва
1 сталовая лыжка цукру
50 г растопленага масла

Для чызкейка:

150 г шакаладу
120 мл вяршкоў
2 чайныя лыжкі какава-парашку
200 г мяккага сыру
120 г цукру

  1. Для бісквітнай асновы расцісніце печыва качалкай да крошак або скарыстайцеся блэндарам. Перамяшайце печыва з цукрам і маслам у місцы.
  2. Выкладзіце сумесь на круглую форму з борцікамі. Пакіньце ў лядоўні на 30 хвілін.
  3. Растапіце шакалад і пакіньце астываць.
  4. Узбіце вяршкі ў вялікай місцы да кансістэнцыі пены. Дадайце какава-парашок і перамяшайце.
  5. Узбіце мяккі сыр з цукрам, затым дадайце сумесь з вяршкоў і растоплены шакалад.
  6. Выкладзіце сумесь на бісквітную аснову і пакладзіце чызкейк у маразільную камеру на дзве гадзіны.
  7. Перад падачай чызкейк трэба пакінуць размякчацца на 20 хвілін пры пакаёвай тэмпературы.

Смачна есці!

NN.by

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй
ананімна і канфідэнцыйна?

Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ JavaScript пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
2020 2021 2022
ПН АЎ СР ЧЦ ПТ СБ НД
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31