Знайсці
12.03.2021 / 22:12

Рэцэпт на выхадныя: бліны-сінабоны

Масленічны тыдзень завяршаецца, таму самы час прыгатаваць гэтыя незвычайныя бліны з карыцай.

Павялічыць

Фота Depositphotos.com

Вам спатрэбіцца:

150 г мукі

1 чайная лыжка разрыхляльніку

1 сталовая лыжка цукру

140 мл малака

1 чайная лыжка карыцы

2 яйкі

50 г масла

3 сталовыя лыжкі карычневага цукру

дробка солі

  1. Дадайце да мукі разрыхляльнік, адну сталовую ложку цукру, палову чайнай лыжкі карыцы і соль і перамяшайце.
  2. Дадайце яйкі, 25 г масла і малако, а затым узбіце ўсю сумесь. Пакіньце цеста ў лядоўні на ноч.
  3. Змяшайце палову чайнай лыжкі карыцы з карычневым цукрам. Дадайце 25 г масла і 3 сталовыя лыжкі бліннага цеста. Затым усё перамяшайце і выкладзіце сумесь у кандытарскі мяшок.
  4. Разагрэйце патэльню, дадайце крыху алею.
  5. На слабым агні выкладвайце па 2-3 лыжкі бліннага цеста, а зверху з дапамогай кандытарскага мяшка дадайце завіткі з карыцы на кожны блін.
  6. Калі зверху пачнуць з’яўляцца бурбалкі, пераварочвайце блін смажце яшчэ 2—3 хвіліны да залацістага колеру.
  7. Можна падаваць бліны з сочывам або кляновым сіропам.

Смачна есці!

NN.by

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй
ананімна і канфідэнцыйна?

Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ JavaScript пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
2020 2021 2022
ПН АЎ СР ЧЦ ПТ СБ НД
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31