Даслаць навіну
Знайсці
6
циник / адказаць
29.07.2020 / 14:31
Гэта паусюль так не толькi вiталюры, таму я увогуле не купляю нiякую кулiнарную прадукцыю у нашых крамах. У Нямеччыне бы на сценку палезлi калi б такое свiнства i гразь убачылi, ды яшчэ i мышэй
26
Common Sense / адказаць
29.07.2020 / 14:36
Go Vegan!
12
Alisa / адказаць
29.07.2020 / 14:41
Усе кіраўніцтва № 1 паўсюдна - хлусяць падманваюць фальсіфікуюць  - гэта проста прырода беларускай улады
4
Аляксандр Пяткевіч / адказаць
29.07.2020 / 14:54
можа і не паўсюль так, але ў Віталюры дакладна. Кулінарыя - never again.

6
LitvinM / адказаць
29.07.2020 / 14:54
Нават ніякага здзіўленьня.
Слухайце - шашлыкі з сабачак і коткаў (і ня толькі ў постпэрабудоўчыя часы) - гэта ж зусім не выдумка
5
Juras / адказаць
29.07.2020 / 15:00
ня зьдіўляны. таму што бачыў некалькі кропак Віталюра - ўсюды бруд, тараканы, прыбіральні брудныя, няма сродкаў мыцця рук і сушылак, так у Віталюрах на Рафіява, на Праўды і інш., а кошты зашкальваюць
6
urii / адказаць
29.07.2020 / 15:04
любая магазинная кулинария-переработка просрочки
1 день - вырезка
2 день - гуляш
3 день - фарш
4 день - котлеты сырые
5 день - котлеты жареные
6 день - салат с мясом

5
даведка / адказаць
29.07.2020 / 15:42
На ещё взять комментарий у бывшей работницы торговой сети "Виталюр", а ныне депутата Марии Василевич.
4
AlesGut / адказаць
29.07.2020 / 15:46
Навіна мусіць у тым, як нахабна кіраўніцтва пачало хлусіць замест таго каб згадзіцца з відавочным фактам. Сьмеху варта: яны знаходзяць усіх пакупнікоў за дзень калі была скарга, каб правесьці апытанку і вярнуць грошы. За каго Віталь і Юрась усіх трымаюць?
9
Хэльвіг / адказаць
29.07.2020 / 16:00
Я таксама "меў шчасьце" пакаштаваць у Віталюры на бульвары Шаўчэнкі "сялёдку пад шубай" з сьмярдзючай сапсаванай сялёдкай. Яе адразу ж выкінуў у сьметнік і пайшоў у краму каб паведаміць пра гэты факт, то прадавачка панурылася, апусьціўшы вочы, і нічога не адказала. На жаль, скаргі не падаваў, як бачна, дарэмна. Пасьля гэтага кулінарыю ў Віталюры амаль што ніколі не купляю і іншым тое ж раю.  
7
Железный Дровосек / адказаць
29.07.2020 / 16:09
Вот чем отличаются нормальные страны от незрелых—ответственностью и отношением к людям.Только тогда у нас все станет хотя бы норм—когда от инфантилизма,привитого совком,все избавятся.Такая ситуация не только в виталюре—этого полно и по магазинам,и по ресторанам.Наверное,только в МД нет,потому что концепция другая.
4
Yuri / адказаць
29.07.2020 / 16:12
Новость показательна: годами схема работала и работники покорно и ответственно превращали протухшее мясо в смаженки. Пока не пришёл честный человек со стороны и не был шокирован происходящим. Что-то мне напоминает...
6
Сусед / адказаць
29.07.2020 / 16:32
Я уже давно не покупаю в кулинарии почти ничего. Может иногда вареные бураки на салат и дрожжевое тесто.
Так это не только в "Виталюре", это повсеместно. Это совковый подход к делу.
На таком уровне, по своему конечно, вся экономика. Уже подходит всё к концу. Счас взялись за банковскую систему. У кого есть сбережения, покупайте ин. валюту. Храните в банке. Банку спрячьте в надежном месте. Иначе обнесут в очередной раз. 
8
Свободный / адказаць
29.07.2020 / 16:33
А что удивительного? Мы живём как свиньи и сдохнем как свиньи ибо тут каждому друг на друга плевать
18
Максим Дизайнер / адказаць
29.07.2020 / 18:02
То же самое в Еврроопте. Лично знаю грузчика, который еще в одной сети магазина видел, как вымачивают в воде протухшее мясо. А просроченный творог пакуют по пакетам с наклейкой "фермерский", и на следующий день продают пенсионерам. Не удивлюсь, если начальство даже не в теме. А грошики с просрочки идут в карман какому-нибудь заведующему зала, для прыстройки дачушки у Польшчы.
27
dmitry43 / адказаць
29.07.2020 / 22:07
Подтверждаю: траванулись семьёй при покупки голубцов в Виталюре!
23
ЯНКА / адказаць
29.07.2020 / 22:50
★ БУЛАЧКІ ЗЬ МЯСАМ ★ Ранёў я таксама крыху падпрацоўваў мабільным (чаму тэлефонам?) прадаўцом. І гэта ў былой даволі прэстыжнай тутняй сетцы смакараў. Інакш, калі хтосьці папярэджваў, што ня выйдзе на працу, я ляцеў у ягоны мага'зын і шашоліў тыпа за яго. ★ Буду заўжды памятаць, як адна пакупніца ледзь ня ўшчала скандал, і каб суцешыць яе, я «падарыў» ей у залі «ў знак кампэнсацыі» нейкую садавіну. І потым ей за касай ледзь не зрабілі сапраўдны скандал, бо «падарунак» яна выносіла, зразумела, не аплаціўшы. ★ Друкаваў на кампутары рознакалібэрныя, да вялізных, цэтлікі, кансультаваў, прыкладаючы максымум фантазыі, пакупнічкоў, але часьцей «жангляваў» па паліцах — а каб яны пацьвілі! — рознымі прадуктамі. ★ Больш жа вас цікавіць, як зрабіць пратэрмінаваную куру сьвежай? Ды найпроста! Трэ' абмыць яе й запакаваць у цырату з цэтлікам з вотолькішчнаю датаю. Такі немудрагелісты ноў-гаў. Толькі я гэтым не займаўся, бо навогул баюся браць у рукі мёртвых і з агідаю, калі даводзіцца, засоўваю (суседку — забанена) птушку ў духоўку. ★ Затое раз абразаў тамака абветраныя зрэзы кіўбасы з прыталку. Ну, зразумела, сама моцна «абветралася» тады тая, што з касьмічным коштам, кшталту «з алягатара для алягарха». Мта-а, такой кіўбаскі й навогул у такой колькасьці я ніколі да таго ня спы'таў... ★ Пратэрміноўка? Шмат гэнага, было, тамілася ў роі мух, пасьля чаго па актах вышваброўвалася мо' на сьметнік. ★ Ну, а знакавы для «сіоняшняй» РБ зьвер таракан? Самыя шматлікія іхнія паўкі снойдаліся менавіта ноччу ў крамных пякараньках-цашкох. І што фантасмагарычна, ніхто ў пачатку зьмены нават не выганяў прусакоў з тамтэйшых агрэгатаў. Затое, калі шмат іх трапляла ў мясільню цеста булачак, такія булачкі (мяркую) прадаваліся як ужо з разынкамі. ★ Таму, чыта'ча! Раскусвай разыначкі ў слодычах з пачуцьцём напоўненага абавязку. «Но пасаран» і хрусь! ★
5
Аська98 / адказаць
31.07.2020 / 02:23
Я сама бывший сотрудник как Виталюра, так и белмаркета, так и Соседей, Гиппо, Евроопта, Простора, Еврокэша и Алми... Профессия у меня Пекарь-кондитер-повар. По магазинам меня бросало то, что я работала по ДП стафером и к сожалению такая беда в КАЖДОЙ СЕТИ МАГАЗИНОВ. Я честный человек и во многих ситуациях ставлю себя на место покупателя. Да, я так и не смогла продолжить карьеру по своим специальностям, но за то я не буду людей ТРАВИТЬ!! Бог всё видит. Благодаря своему опыту работы в сетевых супермаркетах я предупредила не мало друзей, знакомых и близких о "качестве" продуктов, используемых в цехах СП "(Собственного производства) ". Ни о чём не жалею и ни под каким-либо предлогом не куплю продукцию СП. Будь то шашлык в маринаде либо хлеб и вам не советую.
5
Вода / адказаць
31.07.2020 / 10:31
Их собственное производство рыбы тоже впечатляет,ржавая селёдка и разваливающаяся скумбрия горячего копчения.Возмущена и больше не покупаю,магазин очень испортился.
7
elizar / адказаць
31.07.2020 / 10:34
Дёрнуло меня купить шашлык из курицы в виталюре два по цене одного. Был в шоке, когда открыл ведро. Курицу разделали как она есть. Хребет, все кости, горло... И да, на ведре было честно написано как-то что все из цельной курицы. Без отходов. Больше я его не покупаю- не собака, чтоб есть огрызки.
8
Вода / адказаць
31.07.2020 / 10:37
Собственное производство рыбы просто ужас!селёдка ржавая,скумбрия разваливается.магазин очень испортился,я понимаю что продавцы ни причем,но и мои деньги не фантики от конфет
0
ЯНКА / адказаць
31.07.2020 / 13:39
★ Аська98 (02:23), гэта дзе такія назвы? :) ★
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера