Даслаць навіну
Знайсці
23.03.2020 / 15:45 8

Беларускія медыкі запусцілі флэшмоб «Застаньцеся дома дзеля нас!»

Павялічыць

«Мы застаемся на працы, каб дапамагчы вам, — Вы застаньцеся дома, каб дапамагчы нам!» — беларускія медыкі: інфекцыяністы, рэаніматолагі, анестэзіёлагі, тэрапеўты, эпідэміёлагі, вірусолагі, спецыялісты лабараторнага звяна, медыцынскія сёстры — далучыліся да сусветнага флэшмобу лекараў #StayAtHome.

Беларускія медыкі выступаюць з заклікам да самаізаляцыі пажылых людзей, людзей з хранічнымі хваробамі, тых, у каго ёсць хоць бы найменшыя прыкметы ВРІ, а таксама тых, хто прыбыў з-за мяжы і атрымаў рэкамендацыю да самаізаляцыі.

У гэтыя дні лекары з розных краін свету ўгаворваюць людзей заставацца дома, каб спыніць распаўсюд COVID-19.

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй
ананімна і канфідэнцыйна?

NN.by

3
Доктар / адказаць
23.03.2020 / 19:51
Гэта правільны заклік. Але маглі б на беларускай мове напісаць таксама: Мы працуем дзеля вас! Застаньцеся дома дзеля нас!
2
Эхо / адказаць
23.03.2020 / 21:40
Этот короновирус , своим возникновением, обнаружил столько проблем..!! "Оставайтесь дома! Работайте удалённо!" А как!? Даже не работать - учиться! Я даже не говорю про Беларусь (слава богу дети здесь не учатся). Польша. Казалось бы... Но - полное средневековье в период расцвета онлайн технологий. "Карантин - это не каникулы. Продолжаем обучение онлайн." Вот такие заявления приходят студентам на электронную почту. А дальше... Трэш! 4 отсканированных рукописных листочка - это лекция, плюс - 3 десятка задач по новой теме и, слегка циничное восклицание: "Почему ни кто вопросов не задаёт? Что, ни кто ничего не делает?" Вот у меня вопрос есть: если у студентов "не каникулы", то что у преподавателей? Оплачиваемый отпуск? Где записи лекций на видео, чтобы можно было, реально (по минутам) вопросы задавать. Где разбор типовых примеров и задач, на видео. Где фактическая работа педагогических коллективов университетов? Если универ - это государство, то студенты - это народ. И этот народ, по определению, снова крайний, что в демократическом государстве, что в тоталитарном. Впереди сессия и кто будет виноват в том, что материал не усвоен и в знаниях образовался пробел? При всём при том, что положительную оценку могут и поставить. Но, кому она такая нужна? Вывод: короновирус - проверка на вшивость для принимающих ответственные решения. Посмотрим...
0
Ihar / адказаць
23.03.2020 / 23:18
Эхо, если у тебя дети за границей учатся, чего ж ты вопрошаешь на отечественном форуме?
Паказаць усе каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ JavaScript пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
2019 2020 2021
люты сакавік красавік
ПН АЎ СР ЧЦ ПТ СБ НД
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31