Даслаць навіну
Знайсці
9
Максим / адказаць
11.03.2020 / 16:20
В Гродно баба так же поступила в местной поликлинике. Надеюсь, ехала в переполненном автобусе в поликлинику. ГЫ
3
любите родину мать вашу / адказаць
11.03.2020 / 16:23
а тых, хто з ім знаходзіліся ў радыусе 5 метраў вызначылі? на карантын адправілі? вядома ж - не. пакуль сітуацыя кантралюецца, трэба ўводзіць больш радыкальныя меры. інакш будзе позна. у сеціве ёсьць прыклад, як адзін хворы кітаец, які ехаў у аўтобусе, заразіў 9 чалавек, не кантактуючы ні з адным з іх. некаторыя, якія заразіліся, знаходзіліся на адлегласьці 4,5 м ад хворага.
4
Кругом работающие пенсионеры / адказаць
11.03.2020 / 17:11
Элементарная гигиена. Уборщицы должны проводить влажную уборку. А не просто чаи гонять.
3
0.5 / адказаць
11.03.2020 / 18:08
Кругом работающие пенсионеры, Ну вот. Опять нашли крайнего. Как всегда уборщицы. А кто же ещё! 
3
Ну что сказать / адказаць
11.03.2020 / 18:36
Кругом работающие пенсионеры, В "Лодэ" была много раз и скажу Вам, что у них чистота и порядок, все коридоры и кабинеты выложены плиткой, туалет регулярно убирается, все пеленки, бахилы, салфетки одноразовые. Да и цены у них ого-го, но дело выбора идти или нет. Сомневаюсь, что у них ерундой позаниматься на работе. И да стоят кулеры с водой, и одноразовыми стаканчиками. В общем я как приехали к ним со своего села, так и обалдела, что оказывается вот как оно быть может. Прием расписан строго по часам, дай Бог людей немного было. У них все фиксируется и камеры не надо смотреть.
9
любите родину мать вашу / адказаць
11.03.2020 / 18:53
сьмеху вартыя дызлайкеры каментароў кшталту гэтых. няўжо нехта ў здаровым розуме і цьвярозай памяці супроць той інфармацыі, якая дазваляе зьменьшыць ступень заражэньня страшнай хваробай? хутчэй за ўсё туташнія дызлайкеры - тыя асобы, для якіх лайк пад іхнім коментам - шчасьце ў жыцьці? а дызлайк - трагедыя? )) і такім чынам яны смешна, па-дзіцячаму помсьцяць тым, хто калісьці "пакрыўдзіў" у сваім коменце іхнюю пяшчотна-ранімую душу! ))
0
Пануры / адказаць
12.03.2020 / 08:24
А у нас как в стране дураков, все ждут пока президнт скажет, что делать, сами боятся инициативу проявить. Ведь больные куда идут - в больницы, поликлиники. А там столпотворение народа. При чем чуть ли не половина здоровых шастает. За всякими справками нужными и не нужными, на повторные медосмотры и всякое всякое. Неужели нельзя ограничить или заморозить эти процедуры хотя бы на полгода. Или ждем пока как в Италии станет?
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера