Даслаць навіну
Знайсці
2
Nokia / адказаць
05.03.2020 / 01:41
Посьпехаў !
4
Pauliuk / адказаць
05.03.2020 / 08:50
Дзякуй Богу, за ўсе яго таленты і здольнасці! Хай Гасподзь спрыяе ва ўсім!
2
Shandor / адказаць
05.03.2020 / 09:09
Цікавы чалавек і працы цікавыя!
0
Андрэй Кім / адказаць
05.03.2020 / 12:07
Дзякуй за надзвычай цікавае інтэрв'ю!
22
Алесь Нязгода / адказаць
05.03.2020 / 16:13
Pauliuk, бога няма. Такая ёсьць рэчаіснасьць. Калі для чалавека жыцьцё мае сэнс толькі калі ён верыць у міты прыдуманыя невучамі жалезнага веку, а прыняць рэчаіснасьць як ёсьць значыць страіціць сэнс у жыцьці, - застаецца толькі спачуваць. Алесь Сакалоў відавочна ніколі не чытаў ані Ніцшэ, ані Карла Сагана, ані Джэры Койна, ані Рычарда Доўкінса ...(можна працягввць).
1
Алёна К. / адказаць
05.03.2020 / 16:22
Посьпехаў у творчасці і добрага сямейнага жыцця!
16
0.5 / адказаць
05.03.2020 / 20:48
Прости господи. Современный авангард в скульпуре делается довольно просто . Могу дать пару советов для начинающих. Прежде всего сначала надо быть скультором. самым обычным. То есть пройти школу лепки и уметь делать нормальные пропорциональные тела людей , животных и прочих предметов.  И вылепить что нибудь хорошее и похожее на реальность. 
И тут начинается авнгард.Начинаем кромсать то что сделали нормально. Пытаемся гипертрофированно увеличивать конечности, ломать тела, делать дырки в головах, приделывать голову всадника к заднице его же лошади. Чем ужаснее и непонятнее,тем лучше. У вас есть шанс стать выдающимся скульптором, если конечно раньше не заметут в дурдом.

2
Pauliuk / адказаць
05.03.2020 / 22:15
Алесь Нязгода, такім чынам вы даказалі, прывёўшы пару-тройку імёнаў філосафаў-бязбожнікаў, што Бога няма? Якім чынам гэта можна даказаць навукова? Ці гэта пытаньне веры? Вы верыце, што Бога няма? Маеце права. Дык чаму Алесь, я і ншыя ня маюць права на гэта? Мы - дурні? Магчыма. Але магчыма і адваротнае... 
2
Паўлік / адказаць
06.03.2020 / 01:47
100 год таму (не)людзі ў скураных паліто з наганамі таксама даказвалі беларусам што Бога няма
6
Алесь Нязгода / адказаць
06.03.2020 / 02:41
Pauliuk, даказваць я нічога не прабаваў, а з прыведзеных імёнаў філосафам быў толькі Фрыдрых Ніцшэ. Саган быў навукоўцам, Койн, Доўкінз - таксама з'яўляюцца навукоўцамі. Чаму я назваў гэтыя імёны? (а мошна было б назваць і шмат іншых - Рычард Карыер, Франчэска Стаўракапуолу, Сам Харыс, Майкл Шрэмэр, Крыстафэр Хітчэнс, Эарл Доэрті, Джэймс Ранді, Даніэл Дэннэт... і яшчэ шмат іншых). Неяк дыскутуючы з аднім сябрам, які фанатычна верыць у бога, я звярнуў яму увагу што яго аргумэнты паказваюць яго ігнаранцыю ў элементарных пытаньнях. (аргумэты кшталту: Калі няма бога, што тады стварыў мора, горы, неба і ўсё што мы бачым навокал?). Ён непагадзіўся, сказаў што ён можа некалі быў ігнарантны, але апошнім часам ён аддае шмат часу самаадукацыі і шмат чытае ... Біблію і артыкулы ксянзоў на каталіцкіх старонках! Дык вось, Pauliuk, гэтыя імёны я прывёў, каб нехта, магчыма вы, можа зацікавіўся, пачытаў нешта, каб пашырыць свой кругазор. Бо чытаць адное Біблію ды артыкулы ксянзоў - гэта не самаадукацыя. Што да доказаў, то цяжар даказваньня ляжыць на тым хто прапаноўвае сцвярджньне. Вы напўна чулі байку пра змея-гарыныча. Але вы ведаеце што яны не існуюць. Уявіце сабе што асоба якая верыць у змея-гарыныча пытпецца ў вас: "Пакажыце мне доказ што змея-гарыныча не існуе?" У вас ёсьць такі доказ? - не! Цігэта значыуь што змей-гарыныч існуе? Вы кажыце, што я "веру што бога няма". Гэта няправільнае сцвярджэньне. На самой справе я не веру што бог ёсьць. (разумееце розніцу?) А чаму я не веру? - таму што няма ані якіх падставаў каб верыць. Няма ані якіх доказаў існаваньня бога, да таго ж усё што на сёньня вядома навуке паказвае на тое, што бога няма. Вы ў мяне пытаецеся, чаму вы не маеце права верыць у тое ва што вы верыце? Ці я вам адмаўляў у такім праве? Безумоўна, вы маеце права верыць у бога, ці ў змея-гарыныча, ці ваўкалака ці ў фею ці ў дзеда-мароза. Я замест веры абіраю веды. Вось пачытайце - Джэры Койн "Вера супраць фактаў".
2
Ulad / адказаць
06.03.2020 / 10:47
Цікава: адкуль бяруцца адмоўныя водгукі на пазытыўныя камэнтары пад такім сьветлым і нэўтральным артыкулам? Напрыклад, тры адмоўныя водгукі на камэнтар "Дзякуй Богу, за ўсе яго таленты і здольнасці! Хай Гасподзь спрыяе ва ўсім! ".
https://nn.by/?c=ar&i=247173
1
Pauliuk / адказаць
06.03.2020 / 12:33
Алесь Нязгода, ну давайце і я прывяду праклад навукоўцаў, што шчыра верылі ў Бога - Блэз Паскаль, Ізак Ньютан, Рэнэ Дэкарт, П'ер дэ Ферма, Хрысціян Гюйгенс, Готфрыд Лейбніц, Луіджы Гальвані, Алесандро Вольта, Андрэ-Мары Ампер, Майкл Фарадэй, Карл Гаўс, Джэймс Джоўль, лорд Кельвін, Джэймс Максвэл, Джон Томпсан, Макс Планк; лаўрэаты Нобелеўскай прэміі Уільям Брэг, Вэрнэр Гэйзенберг, Энтані Х'юіш, Чарлз Хард, Леанард Шаўлоў, Арно Пэнзіас, Джозаф Тэйлар мл., Уільям Дэніэл Філіпс. 
Вось гэтых паважаных навукоўцаў я ведаю, а тых, што прывялі вы, нажаль не ведаю, уж прабачце. Можа іх імёнамі названыя адзінкі вымярэння ў сучанай навуцы? Кругазор я свой буду пашыраць таксама не з вашых рэкамендацый, уж прабачце...
Калі вы карыстаецеся байкамі, то і я прывяду адну. Аднойчы на занятку вядомаму навукоўцу, што не хаваў сваёй веры, адзін вучань у адкрытую пры ўсіх сказаў - "Я не веру ў Бога! НЕ веру, што Ён усё стварыў!" Навуковец тады запытаўся ў яго - "Можа вы, малады чалавек, ведаеце ЎСЁ для таго, каб такое сцвярджаць?" Адказам было - "Не". "Тады зробім дапушчэнне, хоць гэта далёка не так, што вы ведаеце палову ўсяго. Ці можаце вы прадставіць, што ў палове, якую вы зусім не ведаеце - існуе Бог".
Вы кажаце, што ўсё, што сёння вядома навуке, гаворыць, што Бога няма? На якой падставе вы такое сцвярджаеце? Можа ёсць якое падсумавальнае даследваванне, каб азнаёміцца? Бо нават самі навукоўцы такога не асмельваюцца сцвярджаць і не ставяць такой мэты перад сабой. На дадзены момант навукоўцы чым болей ведаюць, тым болей разумеюць, што нічога ня ведаюць, што нават пры сучасным узроўні навукі немагчыма вымераць колькі ўжо спазнана, а колькі не. І, нават самое гэтае спазнанне, па праўдзе ці можа дайсці да канца, каб зрабіць выснову - Бога няма, усё ўтварылася само? "Мы ведаем, мы са свечкай там стаялі". Таму тэорыя эвалюцыі - гэта толькі ТЭОРЫЯ.
А падставаў верыць вельмі шмат, шукаць нават не трэба, але гэта не пра вас...
Дык вось пачытайце і вы пра веру вядомых навукоўцаў, імёнамі якіх названыя адзінкі вымярэння, а таксама і сучасных Нобелеўскіх лаўрэатаў. А то вы мне невядома каго падсоўваеце, смеху варта...
5
Аксель / адказаць
06.03.2020 / 15:58
0.5,  

Прости господи. Современный авангард в скульпуре делается довольно просто . Могу дать пару советов для начинающих. Прежде всего сначала надо быть скультором. самым обычным. То есть пройти школу лепки и уметь делать нормальные пропорциональные тела людей , животных и прочих предметов.  И вылепить что нибудь хорошее и похожее на реальность.  И тут начинается авнгард.Начинаем кромсать то что сделали нормально. Пытаемся гипертрофированно увеличивать конечности, ломать тела, делать дырки в головах, приделывать голову всадника к заднице его же лошади. Чем ужаснее и непонятнее,тем лучше. У вас есть шанс стать выдающимся скульптором, если конечно раньше не заметут в дурдом

Это точно. Думаю и скульптором не обязательно быть. ))

Я как-то в своей жизни провёл творческий эксперимент. Купил шесть холстов на подрамнике и масляные краски. Рисовать вообще не умею. В общем сделал шесть картин в какой-то цветовой абстракции. 
Сфоткал. В фотошопе смонтировал их как бы они смотрелись в интерьере.
И выставил на ау.бае. 
))) В общем 4 штуки купили по 300 р каждая. Даже сам такого не ожидал.
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера