Даслаць навіну
Знайсці
20
Свободный / адказаць
28.11.2019 / 00:04
Да Какие оппозицыи сопротивления вы о чем?) "Людям" дадут по 50 бинов в к зп но в месяц вырабау и все все будут молиться и на досрочное понесуться оййй
6
шлёма / адказаць
28.11.2019 / 05:46
Чтобы сделать революцию необходимо иметь своим сторонником народ, стать лидером у народа. Для народа нужна ясная и понятная цель, которая необходима ему, для достижения этой цели народ не остановится ни перед чем.
3
Цетка Алена / адказаць
28.11.2019 / 08:37
Для падлеткау можа i неблагая мадэль , а для людзей , што па узросту ужо не гуляюць у камп'ютэрныя гульнi , неблага было б дадаць iнтэлект. Сварак ад гэтага дакладна стала б меней.
2
Алёна К. / адказаць
28.11.2019 / 10:35
Пра аб’яднацца і быць разам, слушна кажа.
4
Генэрал Голад / адказаць
28.11.2019 / 22:23
Для таго, каб стаць лідарам ныцыі, патрэбна наяўнасьць нацыі. А калі нацыі няма, а ёсьць статак, то ў статка замест лідара будзе пастух. 
Глядзіце навокал вачыма рэаліста. 
1
Ян Севярын Бакей / адказаць
29.11.2019 / 21:50
я байкатаваў бясстыдныя гулі "напёрстачнікаў ад скрыні" па меркаваньнях маральных. але на мараль яны на....   лі. (начхалі, скажам.)не зьдзіўлюся, што нахабныя бэрэсэмаўкі стос "неізьвестных бумажак" кідалі і расьпісваліся за мяне. цьвёрда ведаючы, што я не прыйду.
На наступныя бясстыдныя гулі я- такі пайду. За дзесяць хвілін да заканчэньня афіцыйнага "голаму саваньня". каб выказаць сваё стаўленьне да "всінароднаізбаранава".
Я знаю, што я - кропля ў акіяне. але калі такіх кропель набярэцца некалькі мільёнаў - цунамі зьнясе пад тры д'яблы любую плаціну.

0
Виталий Cпикин / адказаць
02.12.2019 / 23:12
шлёма, всё верно говорите. А вот лидера у народа как раз и НЕТУ!! 
До тех пор, пока даже оппозиционные деятели тянут одеяло каждый в свою сторону, толку НЕ БУДЕТ 
(например Статкевич произнёс речь перед голосованием 17 числа, и повёл своих сторонников с Октябрьской площади на площадь Свободы. Халип же предложила своей части сторонников подождать минут 15, "может не все ещё пришли", был будний день, перенесённый на субботу за пятницу, 8-е число)  и её сторонники остались на Октябрьской на определённое время)

Глядя на эти ПОСМЕШИЩА с итак немногочисленными несколькими сотнями, у меня создаётся ощущение, что эти так называемые "оппозиционеры" работают по совместительству в КГБ, и получают там зарплату за то, чтобы .... НЕ ОБЪЕДИНЯТЬ НАРОД ПРОТИВ ВЛАСТИ. ))))))) 
Ну и плюс ко всему выгода для Лукашенко - тому же Западу он всегда может сказать "какая диктатура, вы что, не видите, вон, пару десятков - сотен недовольных собираются. А остальных всё устраивает в стране" ))))
0
Пануры / адказаць
04.12.2019 / 08:36
Вялiкая жанчына Фаiна Ранеуская некалi пасылала у адно мейсца *Пионэров*, туды  ж, а можа i далей трэба паслаць *Рэволюцыонэров*.
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера