Даслаць навіну
Знайсці
1
Міхась М / адказаць
17.10.2019 / 09:56
А яшчэ у  кухонным  паветры   многа забруджвачых  рэчыў утвараюшчыхся як ад  спальвання газу так і самаго недапаленага прыроднага газу; а яшчэ больш  ад чаду (акралеін і т.п.)  з патэлен, на якіх смажыцца на алеі тая ж бульба; радона з вады якой мыюць посуд і тыя ж прадукты і губкі. А яшчэ прафесар нічога не сказаў (а можа не пераклалі?)  аб небяспечных  элетрамагнітных і электрычных  выпраменнях:  ад халадзільніка і асабліва "мікравалноўкі", блэндараў, кофемолак, электрычных пліт, тэлевізараў якімі чамусці напхана амаль кожная кухня . А дзе атрымліваем залішнюю вагу і калорыі, дзе як ні тут часцей адбываецца нябяспечная для любімага самавітага арганізма  пераяданне а то нават абжорства, парушэнне рэжыму харчавання  і перабор з алкаголем?Асобая небяспека і рызыка зыходзіць ад кухонных бясед з сябрамі і нават жонкай. Дарэчы небяспечнае выясненне адносін з жонкай так сама часцей адбваецца на кухне дзе захоўваецца для такіх мэт таўкач, фаянсавы і шкляны посуд. Будзце пільнымі, беражыце свае здароўе,  што меней заходзьце на кухню 
2
Кабачок / адказаць
17.10.2019 / 10:36
Как же мы жили без этой "важной" инфы?
0
любите родину мать вашу / адказаць
17.10.2019 / 15:08
як гэты Герб разьбіраецца, што "на разделочной доске больше микробов, чем на сиденье унитаза", дык няхай калбасу ў сябе рэжа не "разделочной доске, а на сиденье унитаза" і ня дурыць нікому галавы! :)
0
хамса / адказаць
17.10.2019 / 20:25
анекдот. воду з-пад крана піць нельга - брудная. але садавіну трэба мыць вадой з-пад крана - будзе чыстая.
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера