Даслаць навіну
Знайсці
8
bane / адказаць
25.05.2019 / 15:11
расея -краіна агрэсар ! мо хто з лукашыстаў ды ватнікаў мяркуе іначай ?
20
Скураныя крылы / адказаць
25.05.2019 / 16:38
Усё пачалося з Белавежскай пушчы. Падпісалі, а пра Крым і не ўзгадалі. Потым Будапешскі мемарандум, таксама падпісалі. Пазней Украіна спахапілася і ўнесла прапанывы аб пераглядзе дамовы. Так ланцужком і дайшло да нашых дзён. Расія мае юрыдычную шчыліну, каб не прызнаваць гэтай пастановы. Выснова: Беларуская улада (якая ёсць), вельмі ўважліва рыхтуйце дамовы. 1996 год пачынае адгукацца.

4
Ladzimir / адказаць
25.05.2019 / 16:56
Расія стала-краінай піратам.
Фашысцкі захоп Крыма, аўтаматычна захоп праліва, і зараз рабаванне змежных судоў!
Дзікунтсва!
2
metsavend / адказаць
25.05.2019 / 17:14
Это хорошо. Только вряд ли Кремль станет выполнять решение трибунала  ООН.
29
Брыдкая пачвара / адказаць
25.05.2019 / 17:42
bane, Інакш мяркуе нямнога, так адсоткаў 80 насельніцтва Беларусі)))
1
Ян Севярын Бакей / адказаць
25.05.2019 / 17:44
Керчанскі праліў. як я разумею, зьяўляецца па-любому міжнароднымі водамі. І ў трыбунала ААН няма мандата разглядаць падзеі у праліве? ліха  загнулі  ма... прабачце, ... ну, гэтыя.. "што ня скачуць".. па ходу, толькі ў іх ёсьць "мандат", што на Сірыю, што на Венесуэлу, што на Прыднястроўе з Абхазіяй- Асеціяй, ды хоць на Антарктыду з Марсам...
42
Ляксандра / адказаць
25.05.2019 / 19:28
Влезли со своим уставом в чужой монастырь.Военные суда не входят в их компетенцию.Захотели себя показать.Ну-ну.А теперь только что "радостные украинцы" сами заявили,что из-за бюрократических проволочек процесс освобождения бедолаг,выполнявших приказ Порошенко,может затянуться на годы.При том вполне официально и юридически правильно.К этому времени уже и сам Порошенко будет сидеть из-за этого своего "приказа".Прокуратура там уже начала шевелиться.А наши "сьвядомыя" пусть сами себе похлопают в ладоши.На радость себе.
2
микола / адказаць
25.05.2019 / 20:41
Оккупанты,  кремль,  должны  ответить  за  преступления.  И  ответят.
36
Valadzimir / адказаць
25.05.2019 / 22:31
// Ladzimir пісаў  25.05.2019 / 16:56  Расія стала-краінай піратам. Фашысцкі захоп Крыма, аўтаматычна захоп праліва, і зараз рабаванне змежных судоў!Дзікунтсва! // ..........................................................Спачатку быў фашысцкі дзяржаўны пераварот у Кіеве. Аўтаматычна пачалася грамадзянская вайна на Данбасе. І потым безупынныя правакацыі кіеўскага рэжыму, у тым ліку ў Керчанскім праліве. Вар'яцтва!
4
metsavend / адказаць
25.05.2019 / 23:09
Ляксандра, Спасибо, любезный! Вы своим нервным комментарием подтверждаете правоту своих оппонентов. Да, украинцы заслуженно радуются победе. Об этом сегодня сказала и заместитель главы МИДа Елена Зеркаль: они получили от трибунала ООН даже больше, чем ожидали. А по поводу Порошенко - даже эта нечаянная радость не скрывает вашего раздражения. К тому же подать иск в суд к кому бы то ни было - вовсе не означает его  автоматической "посадки". Да, хозяин шута может купить судей, устроить в Украине зеленское правосудие по образцу басманного в стране-агрессоре. Но это ведь ненадолго: год-два и зелень увянет, и унесёт её ветер в сторону итальянских (или российских)  просторов, если, конечно, не раздавят ненароком простым украинским башмаком на очередном Майдане. И что вы будете делать тогда?  А вы уже раздражены.  У вас вся злость и ненависть ко всему здоровому иссякнет сейчас, вы будете опустошены, а это пагубно сказывается на здоровье. Поэтому советую вам, милейший, приберечь свою ненависть к доброму, вечному на будущее, когда Украина избавится от гнилой зеленушки.   
12
Ляксандра / адказаць
26.05.2019 / 10:17
metsavend,Вы как-то привратно меня поняли и поспешно делаете выводы.Я писал об обьективности принятого решения,которое никаких последствий,кроме бла-бла-бла,не поимеет.Россия за свою правду постоит.Жизнь показала,что власть украинская часто и многому радовалась,но как-то беспоследственно.А так для меня,что нынешняя "гнилая зеленушка",что вчерашняя "петровщина"- всё одно:тупое,в корыстных целях,издевательство над народом украинским..........................................
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера