Даслаць навіну
Знайсці
16
Яўген_2020 / адказаць
21.05.2019 / 15:32
Цяжка зацаніць ) Лепш бы біятланісткі! 

А калі сур'ёзна, Паважаная Рэдакцыя, то зрабіце для кожнага артыкула індыкатар "жаўціні", ад 0 да 5. Гэты "артыкул" будзе 5. Тады кожны зможа сабе прама на сайце выставіць фільтр з пажаданым інтэрвалам "жаўціні" і радавацца жыццю. 

Будзеце першапраходчыкамі! Ну там дыгіталізацыя, 21 стагоддзе, і ўсё такое...
35
Закон бумеранга / адказаць
21.05.2019 / 15:39
У наш час перасталі саромецца голых задніц і больш за тое паказаць іх лічыцца вельмі крута. А далей што? Будуць дэманстраваць як у чалавека здзіраюць скуру і фоткаюць што ў яго ўнутры цела. Ці стане модна быць канібалам як у старыя былыя часы?
18
Ліцьвін металіст / адказаць
21.05.2019 / 15:42
Навіна для дзяўчын, можна нават так і пазначыць у загалоўку
15
metsavend / адказаць
21.05.2019 / 18:08
"Потрясающее летнее фото..." Видно, что автор заголовка - женщина: кого ещё может потрясать вид голой мужской, пардон,  задницы или оборотной стороны оной. Хотя, нет, есть ещё одна категория - люди нетрадиционной ориентации. Ни к первым, ни ко вторым у меня нет никаких претензий, нравится вам такое зрелище - любуйтесь на здоровье, будоражьте фантазию, если оно вам действительно на пользу. Попытаюсь разобраться как сторонний наблюдатель, у которого это фото вызывает снисходительную улыбку, ничего больше. Так вот, к чему эти ню-фотографии? Какой посыл они несут, кроме демонстрации мускулистого мужского тела? Никакой. И к чему всё это? Показать себя во всей красе? И всё? В последнее время принято устраивать фотосессии в стиле ню, обычно это - модели женского пола, спортсменки или же просто хорошо сложенные девушки, которые призваны не просто показать себя, своё тело, а через эту акцию привлечь внимание к какой-то важной  на их взгляд проблеме общества. Например, выпускают календари с обнажённой натурой, сбор от продажи которых пойдёт в какой-нибудь фонд, например, помощи жертвам домашнего насилия или на лечение больных тяжёлым заболеванием. Это благое дело и вопросов не вызывает. А эти спортсмены чего хотели добиться своим голым фото? Кроме демонстрации собственной  вульгарщины. Как может потрясать банальность? Ведь это уже было и не раз: и шляпа на причинном месте, и шлем, и форменная фуражка, и фрисби и ещё много разных головных уборов и предметов домашней утвари. И это потрясающе?! И ещё хотелось бы, чтобы "Наша Нiва" поменьше обращалась к российским жёлтым ресурсам, выуживая  там новости, хотя речь тут идёт не о  россиянах. Но вот, оказывается, и швейцарцы могут быть лишены чувства меры. И вкуса. Бывает. Но зачем идти на поводу у безвкусицы? 
13
Максим Дизайнер / адказаць
21.05.2019 / 18:50
Барщ...ки в экстазе. Швайцарцы, ах!
6
хамса / адказаць
21.05.2019 / 21:10
Закон бумеранга, такая вычварэнская фантазія можа быць толькі ў маралізатараў
што можа быць кепскага ў прыгожым целе, калі гэта пададзена прыгожа і далікатна? адкуль у вас думкі пра пра зняцце скуры і канібалізм?
11
Максим Дизайнер / адказаць
21.05.2019 / 21:35
metsavend,

Зато ани могут сИмью пракармиць!Эта главнае в жицци!Пракармиць галодные рты. И не важна адкудава деньги!Пускай хоть з голай ж, хоть с голай х бегаюць, хоць на пяци работах вкалывает!Главнае - это симья, и жына!Должен и точка!
4
Вецер валос. / адказаць
21.05.2019 / 23:47
Нашы мужчыны так не здолеюць, бо яны тлустыя.
3
гоблін / адказаць
22.05.2019 / 02:49
Робяты, а вы не пробовали просто улыбнуцо и радавацо жизни? Скулите, скулите, то ли вас борщеварки пытали, то ли задницы биатлонистов обидели.. Каннибалы, желтизна, млиа, шо у вас в голове, просто интересно.. Хамса, держись, моя милая, ты одна на поли брани с занудными занудами.. :0)
6
хамса / адказаць
22.05.2019 / 12:25
гоблiн, не адна - у мяне ж ты ё*) i яшчэ шмат добрых, вясёлых людзей з вагенчыкамi у вачах i у сэрцах.. з гэткай з чарцiнкай)
вось i мой Мад. мне учора букет падарыу, як абяцау узiмку у тэме пра кiнуты на тратуар букет ля магазiна Акеан.. а *мой* чакау мяне на маiм (дзе стоуб пад нумарам 103) прыпынку у патрэбны час) у сметнiцы.. то бок падарыу адразу з вазачкай) ну правiльна - вазачак жа у мяне (мiнiмалiстцы) няма
проста людзi нашы сапраудныя партызаны.. да пары да часу тояцца i моучкi робяць сваю справу.. а як што якое, як загляне сонца нарэшце i у наша ваконца, то як адразу як пойдзе у рост усё, што доуга чакала цяпла) як расквiтнее)
* ж вы ё.. жывые ) а панылыя буркуны - яне не жывыя, яны эмацыйна мёртвыя.. яны не нашы.. ты адчуу гэта?

2
гоблін / адказаць
22.05.2019 / 21:16
Адчуу. Панылыя буркуны)) you can say that again..))
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера