Даслаць навіну
Знайсці
1
Жвір / адказаць
13.04.2019 / 23:03
!!!
4
хамса / адказаць
14.04.2019 / 08:23
а чаго ўсё рыба ды рыба, таматы ды таматы?.. а калі ўжо бычыныя яйкі будуць? фиялетавыя
1
хамса / адказаць
14.04.2019 / 10:03
уўу.. а ваша гаспадыня не толькі гатуе, а і талерачкі робіць з пап'е-машэ (з фота)).. майстрыха на ўсе рукі гляджу) што - думаеце не разгадала я вашыя гэтыя ромбікі-трохкутнікі-шасцікунікі(соты) і іншыя лічбы і колеры?) ды разгадала даўно.. проста няёмка казаць.. і ніхто ж не паверыць)
2
хамса / адказаць
14.04.2019 / 10:34
“а калі ўжо бычыныя яйкі будуць? фиялетавыя”.. адбітыя ці замарожаныя да чарнаты? хай вонь Жвій гадае, калі яму заняцца няма чым.. а мне не цікава ды й лянота)
1
Жвір / адказаць
14.04.2019 / 12:41
Грэцкі арэх - цікава, і для глуздоў карысна, але, ў такім разе, піва не дыктуецца...:( Ну, адзін раз можна й без піва абысьціся...у рэшце рэшт(!)...адзін раз...
1
хамса / адказаць
14.04.2019 / 18:40
грэцкі арэх - гэта банальшчына і папса.. іншая справа, напрыклад, гарахіс) жвій, абкладзіцеся нарэшце слоўнікамі, калі хочаце хоць на 5% зразумець мяне)
0
Жвір / адказаць
14.04.2019 / 20:31
А што там за экзотыка, на талерачцы, побач з рыбай, такое барвовае ?
1
Максим Дизайнер / адказаць
15.04.2019 / 13:34
Отлично. Прекрасное блюдо. Полковники почитают, и перестанут набивать пузо свиными котлетами на ночь глядя, после двух работ. И погонят бощ...к на работу
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера