Даслаць навіну
Знайсці
12
Свободный / адказаць
25.03.2019 / 00:43
Айй ну как как? Как можно быть такими ущербными во всем в промышленности спорте жесть!!!!!!!!! Почему у этого народца нету гордости и воли кошмар!!! И выходят в июле и празднуют независимости господи хомячки беспомощные!!!!!!
2
Niemand / адказаць
25.03.2019 / 02:30
Як той казаў, на паразках навучаюцца. Што цешыць, стагнацыя нашым гульцам не пагражае, бо вучыцца, судзячы з усяго, гэтай камандзе давядзецца бясконца.
0
LitvinM / адказаць
25.03.2019 / 10:18
Есьць пэўны ўзровень і ў тым самым футболе, які аб'ктыўна (і тут ніяк не прыўкрасіць) адлюствроўвае нашы магчымасьці у гэтым самым спорце. Как падвышаць яго, банальна расьці - трэба і працаваць над майстэрствам і укладвацца ў гэты спорт грашыма і канкурэнцыяй. І тут дзржава нічога не зможа зрабіць, а наадварот - загубіць, калі лічыць, што толькі яна мае права указваць што ды як. Нарадамі ды й з'ездамі - толькі справу забіваць. І так ваўсіх відах.
3
Васька Досыць / адказаць
25.03.2019 / 10:26
Играли паскудно. Таких соперников Батэ бы на раз сделал. Нам бы в сборную пару югославов. Эти ребята играют во всех лучших клубах Европы. Потому что школа у них хорошая. Надо срочно перенять опыт. У нас ребятишки, мальки, не хуже бразильцев, но подходит у них 14-ть лет и всё. Всех тренеров детских просрали. Да, что говорить, всю страну просрали. Зато в Минске чисто. Это как папаша сидит в большом доме. Всех строит. Все вроде при деле, кто полы моет, кто корову доит. А у него пацан - гений футбола. Сынок, научись сначала кур щупать, а мяч гонять - не мешки ворочать. Тем более твоя гувернантка по футболу сбежала в соседнюю деревню. 
6
Читатель / адказаць
25.03.2019 / 10:32
Свободный, так а чё ж ты не пошёл футбол и промышленность поднимать? Чего на других жалуешься? Все хомячки, а ты д'Артаньян?
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера