Даслаць навіну
Знайсці
3
LitvinM / адказаць
18.03.2019 / 18:58
Заўважыў, але мне гэта не псуе смак
6
4okto / адказаць
18.03.2019 / 19:26
Есть один нюанс, который будет сюрпризом для всех фанатов сырков - глазурь, которая их покрывает, вообще не шоколадная ни разу :) Внимательно читайте состав. У нас лишь пару видов сырков содержат шоколад, по-моему "Элитный" и еще какой-то. И да, те, кто работает на линии сырков, сами их редко едят, примерно так же, как и те, кто работает на мясокомбинате на колбасе какой-нибудь :)

1
Белачупакабра / адказаць
18.03.2019 / 20:06
Вось дык навіна! Як з гэтым жыць?
2
Theophrastus bombastus / адказаць
18.03.2019 / 20:28
Офигеть, какие вещи людей беспокоят, мне бы так...
2
Валерий / адказаць
18.03.2019 / 20:29
А пальмовое масло тоже 30 лет в рецептуре сырка?
3
Дед Мороз / адказаць
18.03.2019 / 20:57
Если увижу в магазине, ради интереса может быть куплю (прочитав состав).
2
ooo / адказаць
18.03.2019 / 21:08
Клецкие сырки были хорошие.
0
ЯНКА / адказаць
18.03.2019 / 21:18
★ ТУЗІН ВІДАЎ ★ «Чытачы, якія звярнуліся ў рэдакцыю «НН», сцвярджаюць, што раней шакалад быў менш рэльефным.» :))))) ★ Цікава, а як зьвярнуліся, як хадакі да Леніна? То бок калі ў краіне робіцца такое, нейкія ёл..ні калектыўна, гуськом захільваюць у рэдакцыйныя дзьверкі й, крэкчучы, пачынаюць жаліцца, што раней лёдава было смачнейшым, і квашанка больш кіслай, і сыркі — аво-о-хці! — меней рэльефнымі. ★ Альбо гэта быў масавы зварот тых валенкаў, як ботаў, праз электронную пошту? Хоць насамрэч яно болей падобнае на вельмі брыдзенькі прыём у гора-журналістаў! ★ Дык у чым праблема, га? Глазураваных сыркоў на сяньня ў смакарах, як мінімум, тузін відаў. Ад пакрытых сапраўдным смачным чакалядам зь вельмі нясмачным коштам да абмакнутых у неядомы хымычны фарбаваны маргарын. І яго дома неабходна абдзіраць нажом, какгбэ Богу потым не тлумачыць, ну навошта гэта ты зжаваў? ★ Рэльеф сырка... Ды мейце вы павагу! ★
6
хамса / адказаць
18.03.2019 / 21:23
на апошнім фота - спецыяльна такім буйным планам?) нагадвае карычневые пратэінавыя брусочкі, якія вырабляліся з насякомых, і якімі кармілі беднякоў у постапакаліптычным трылеры 'Скрозь снег'
мужа пытаюся, каб назву ўспомніў.. а ён:
- ды гэта ж гаўняны фільм
- а па-мойму нічога.. прам пра нашае жыццё пры лукашызме.. таксама нібы наматваем кругі ў вечнай мерзлаце.. і гэта класавае неравенства.. там проста гратэскна паказана ўсё
- не - у нас не так
- а як?
- мы у цемры палкай спрабуем намацаць выхад.. да цягніка яшчэ не дайшлі
))
5
хамса / адказаць
18.03.2019 / 21:26
а маці сама рабіла.. з тварагу ляпіла шарыкі і залівала іх шакаладам, які сама рабіла з какао-парашку - ніякай хіміі.. і назву сама прыдумала: негры на балоце )
абляніліся ўсе
1
Элтон Макс / адказаць
18.03.2019 / 23:30
Я давно это заметил уже несколько лет как делают так, как се этим жить не знаю. По этому сырков уже почти не нем. Если ем то выкидываю оболочку глазурную которая на вкус похожа на мыло с сахаром, но это не особо помогает потому что внутреннее наполнение сырков стало рыхлым и сухим как будто бы какой то порошок а не творог. Еще интересно сколько там химии в этих сырках сейчас. Так что пойду лучше сьем сала в шоколаде украинского. R.I.P сырки.
2
Васіль / адказаць
18.03.2019 / 23:51
Бярозаўскія і клецкія мне даспадобы найбольш.
0
Master555 / адказаць
19.03.2019 / 00:03
Панда рулит.
0
Тарас-на-тэрасе / адказаць
19.03.2019 / 03:26
То пальмавая алея
0
Сяргей Лі / адказаць
19.03.2019 / 13:32
Вось-вось, там даўно не шакалад (шакаладам называецца страва з какао і какао-масла, а там замяняльнікі какао-масла ўжо даўно).
0
Котіс / адказаць
20.03.2019 / 09:14
4okto, адна мая сваячка уладкавалася на шакаладную фабрыку і праз тыдзень перастала есці шакалад. Не тое штобы шакалад тае фабрыкі быу нясмачны, ня тое штобы тамрабілі з ім нешта жахлівае. Проста ад'елася. Ім там дазвалялі есці колькі заугодна, нельга толькі было выносіць. Што дагэтых сыркоу, то не разумею, як форма магла пауплываць на смак?
1
Аляксандр comrade / адказаць
22.03.2019 / 08:33
Вот люди смешные. ДО ТОГО, как прочитали упаковку - ели и шоколад был вкусный (даже если это не шоколад), а после того, как прочитали состав на упаковке сразу почувствовали, что и вкус сразу стал как у мыла с сахаром. )))))
Нормальные у нас сырки - вы еще российские не ели на заменителях молочного жира! 
А теперь внимание вопрос: что страшного вы увидели на упаковке?
Состав: творог, глазурь кондитерская (какао, сахар, заменитель масла-какао, эмульгатор), масло из коровьего молока, ванилин.
 
0
Элтон Макс / адказаць
27.03.2019 / 08:18
@Аляксандр comrade, зачем читать состав того что напоминает вкус мыла с сахаром? 

Скоро уже дойдет до того что на этикетках уже будут писать:
На сырках, состав: заменитель сырков
На шоколадках, состав: заменитель шоколадки
На молоке, состав: заменитель молока
На хлебе, состав: заменитель хлеба

И все будет одного и того же вкуса со вкусом дешевого пальмового масла. Велком-ту-зе-фьюча.
1
1501 / адказаць
29.03.2019 / 14:52
Выдатна, што шакаладу шмат!
Добра робіце, вытворца!
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера