Зірніце, што ў Грузіі называюць «бургерам па-беларуску»
«У Грузіі ўбачыў «бургер па-беларуску». Сэрвіс спрацаваў — не змог адмовіцца!» — піша ў сябе ў фэйсбуку гісторык Аляксей Ластоўскі.
Як аказалася, бургер па-беларуску пасыпаны танюткімі саломкамі смажанай бульбы. У астатнім ён класічны: у ім ёсць ялавічына, кетчуп, маянэзны соус аёлі, сыр чэдар і марынаваныя гуркі.
0
0
0
0
0
0
Мінздароўя дазволіла продаж папулярных у народзе гарбат
 3
Каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
ЗША ці Кітай — хто выйдзе пераможцам у вайне тэхналогій? Беларускі эканаміст не сумняецца ў адказе
 1
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера