Даслаць навіну
Знайсці
59
хамса / адказаць
14.01.2019 / 09:52
колькі ж чырвона-зялёнага ў афармленні.. і зянон апрануты і выглядае, як ленін у маўзалеі.. ці разумее хаця гэты светач-искусствовед, што адбываецца?
12
Лявон Баршчэўскі / адказаць
14.01.2019 / 09:58
хамса,

зьвяглівасьць - гэта вельмі кепская рыса. Выпраўляйцеся! 
33
хамса / адказаць
14.01.2019 / 10:33
Лявон Баршчэўскі, а цяпер адлюструйце тое, што вы зараз сказалі да любімага сябе.. калі толькі вам трохі ўласцівы самааналіз.. ну як?
ці крытыкавалі вы хоць раз хоць трошкі свайго светача? ці не смелі? а чаму?
вам здавалася, што ў яго воўчы ашчэр, а ў мяне тыпу сабачы.. таму на мяне звягаць можна
але ўсё ці ведаеце можа апынуцца з дакладнасцю да наадварот
8
Небарака / адказаць
14.01.2019 / 10:46
Часта біяробаты ўжываюць безпазпадстаўна выраз "змагарства галаўнога мозга". Але зараз гэта дакладна пра хамсу. Ці вы ў адэкваце там?? Вы толькі што напісалі адну з тупейшых рэчаў гэтага дзесяцігоддзя.
29
Охтас / адказаць
14.01.2019 / 11:05
Праздник лицемеров и лгунов.
Поясняю: подавляющее большинство уехало под флагом борьбы с диктатурой зла. Были программы Калиновского. гранты от фондов, которые раздавал фонд "Ратуша", были те, кто объявил себя преследуемым по политическим мотивам.

И что? Ну вот - уехали они на легкой волне с поддержкой финансовой и сопровождением и трудоустройством. И как они хотя бы на 10% поддержали эту самую борьбу после уезда?

Ах, они отпраздновали советский бредовый праздник "старый новый год"!

И хоть бы одна морда обратила внимание на то, что в Беларусь начинается росийская агрессия и страна реально в опасности. Это важно. На это надо обращать внимание международных организаций по защите и охране прав человека! Вы для чего изучили английский язык - чтобы воспользоваться этим знанием и умением для эффективной подачи информации про Беларусь или для того, что бы поклянчить денег и работу-синекуру для всех своих деток и внуков?

А еще напоминаю (это важно для беларусов внутри страны): недавно Польша отменила самую популярную визу дял поездок беларусов - вы хоть слово написали или заявили в международные организации - это сильно ограничило и без того скудные возможности беларусов за границу! Ах, ну да, я вспомнил - все и Белсат и Хартия и многие великие змагары ездят по визам "культуральным" или про "дипломатическим", либо уже есть "сталы побыт", а то и вовсе двойное гражданство. Ну и разумеется, что на простых беларусов в стране вам плевать!

После этого какие вы беларусы? Вы манкурты безродные!
13
хамса / адказаць
14.01.2019 / 11:22
Небарака, толькі днямі мне казалі былі пра самую маю тыпу тупую рэч у мінулым (18) годзе, як тут раптам ап! ужо ў дзесяцігодзі
як хутка я расту) глядзіш - і літаральна праз пару гадзін пачну прэтэндаваць на самую тупую ў стагодзі ўжо.. праз пару сек - у тысячагодзі.. праз долі сек - у тысячы-тысячы годзе мо ) (
12
Прастая цеця / адказаць
14.01.2019 / 11:23
хамса, ваш нік паходзіць ад слова ХАМ? Калі так, то ўсё зразумела.
17
хамса / адказаць
14.01.2019 / 11:32
Прастая цеця, калі вы напружыліся і зарэгістраваліся толькі дзеля таго, каб плюнуць адзін разок у мяне, то зрабіце ласку - напружцеся шчэ трошачкі і пагугліце - што такое хамса з усіх бакоў.. калі вам цікава канечне
але што самае цікавае.. гісторыя майго ніка куды больш простая.. я расказвала.. каму трэба - той у свій час прасачыў і ведае.. а паўтараць я не люблю.
9
Малады / адказаць
14.01.2019 / 11:47
Зянон прыгажун.
8
Бел. / адказаць
14.01.2019 / 12:11
Любим вас, Зянон! виват! и чакаем вяртаньня на Радзиму!! Жыве Беларусь!
12
хамса / адказаць
14.01.2019 / 13:38
цеця, калі вас так ужо непакоіць слова ХАМ (бачна - яно вам блізка), то прачытайце яго надварот, але па-ангельску - max
ясна?
і песня (майго любімага гурта) - Сплин - Окраины
15
гердзень / адказаць
14.01.2019 / 14:40
Охтас, вам хто-небудзь з іх нешта абавязаны? такое ўражаньне, што вы чакаеце нібы нехта ўсю справу зробіць за нас, шчасьце зваліцца само ў рукі. няма чаго кляйміць тых, хто нешта зрабіў і знайшоў сьмеласьць, па факту ўдзячнымі трэба быць, бо будзе як у 1918, дзе нічога не атрымалася з-за срача між сабой
6
Охтас / адказаць
14.01.2019 / 15:20
гердзень,Я вас процитирую и отвечу просто:
1.  Охтас, вам хто-небудзь з іх нешта абавязаны?
-Эти люди в своем большинстве уехали из Беларуси не просто как эмигранты, а по социальным и политическим программам. Что как-бы сразу означает следующее: назвался оппозиционером - будь им. Страна нуждается в людях, которые могут постоянно напоминать социальным институтам той же Америки, что Беларусь - это не край вечного благополучия и что в Беларуси права человека - это пшик. И это надо менять.

2. такое ўражаньне, што вы чакаеце нібы нехта ўсю справу зробіць за нас
-Повторяюсь: берем пример Белсат - изначальная идея была беларускамоўнага канала для вольных беларусаў. При значительной помощи от Америки, Литвы, Латвии и особенно Польши. НН публиковала цифры, точно не укажу, было где-то 8 миллионов евро в год. Что имеем: популярность ниже чем у региональных каналов по Беларуси, программы одна хуже другой, ведущие картонные, диалоги клонят в сон. И вишенкой в сырник стали программы на русском языке! Я хочу слышать беларускую речь, я плохо владею письменной и устно беларускай, но это мой родной язык и телеканал, который получает денег и приют в Евросоюзе как БЕЛОРУСКИЙ ДЕМОКРАТИЧЕСКИЙ не должен вообще использовать руской речи!!!!! Или как честные люди, отказаться от помощи и повесить себе в углу экрана логотип "ТНТ Клуб эмигрантов".

Резюме к тексту выше: я не жду, что некто сделает за меня мою работу. Я делаю свою работу, я общаюсь с поляками, немцами и рассказываю им про Беларусь, про их заблуждения и про сказки пропаганды. Но я не политик и не оппозиционер, потому это все, что я могу сделать. А что сделали те люди на фотографиях выше? А что делает Белсат? Программы на русском? Пусть они, для начала начнут делать честно свою работу, а не использовать сложившуюся ситуацию в свою личную пользу.

Позже найду время прокомментировать оставшийся ваш текст. Я еще и работаю, потому у меня вольного времени мало.
14
Жвір / адказаць
14.01.2019 / 16:09
Охтас
уехали из Беларуси не просто как эмигранты, а по социальным и политическим программам.
Цікава. Надзённа. Панадна. Ці не маглі б вы дадаць канкрэтыкі, хто з таго спадарства меў нахабства гэтак уладкавацца, з абавязковым указаньнем праграмаў, ды сацыяльных выгодаў.
2
Отож! / адказаць
14.01.2019 / 20:08
Охтас, за первый комент даю плюса. Чисто так. За второй комент тож даю плюса. Оппозиция в изгнании это не индульгенция не грехи.
 Жвір, солнышко, дай угадаю - сейчас у тебя сейчас новогодняя депрессия? ну это я так, для понимания полужирного шрифтика))))))) если это ты, то прогресс, раньше ты писал транслитом и это выглядело как вопли умалишенного в пустыне.
4
хамса / адказаць
14.01.2019 / 20:52
>раньше ты писал транслитом
лацінкай.. ён казаў, што гэта я яго перавыхавала на кірыліцу.. калі так, то я рада) можа атрымаецца перавыхаваць і астатніх.. і не толькі па гэтым пытанні))
3
Жвір / адказаць
14.01.2019 / 21:32
хамса,
што гэта я яго перавыхавала на кірыліцу..
Ды ну ? :) Проста я абяцаў Вам засвоіць кірыліцу... У хуткім часе ізноў на лацінку перайду...

Отож! 
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера