Даслаць навіну
Знайсці
5
фелікс / адказаць
12.01.2019 / 11:12
На гэту тэму е добрае шоў Фрая і Лоры (перамовы аб сэксе).
11
Эхо / адказаць
12.01.2019 / 11:25
В Беларуси это должно быть только в письменной форме и нотариально заверено.
2
фелікс / адказаць
12.01.2019 / 11:29
І абавязкова - з узіманнем дзржзбору на добраупарадкаванне рамантычных месцаў.
15
Аляксандр comrade / адказаць
12.01.2019 / 11:29
Этот закон бессмыслен (или я не так что-то понимаю?), т.к. если я получаю невербальное согласие, а на самом деле это был невербальный отказ, который я однозначно трактовал как невербальное согласие, то согласно презупции невиновности я невиновен. Я уже молчу про то, что свидетелей у секса как правило не бывает и тут только её слово женщины против слова мужчины. А значит опять же по презумпции невиновности мужчина невиновен.
32
вася чэсных / адказаць
12.01.2019 / 12:37
И молодой человек, взвесив все "за" и "против" отношений с девушкой, с нарастающим интересом смотрит в сторону однополых отношений. Как часто кому то из геев пришлось жениться после случайной интимной связи? Кто-нибудь из геев боится забеременеть? Как часто вы слышали, чтобы гей подал заявление на другого гея в изнасиловании после приятно проведенной ночи? А тут еще и непонятный закон, по которому можно сесть даже после "вроде была непротив". этот закон - прикрытая форма гей-пропаганды. Ничего личного, но идеально законопослушный человек - это тот, кто совершенно независим от традиций, а традиции - это то, что различает всех людей на земле. Законы можно для всех написать одинаковые, но в силу традиций исполняться и трактоваться они будут по-разному. Такими обществами сложно управлять. Понятие 'традиционнаясемья" "традиционные ценности" сознательно уничтожаются. Когда традиции исчезнут - люди превратятся в удобных законопослушных и управляемых биороботов. А в Украине, конечно, других проблем не осталось, в квартирах тепло за недорого, гражданская война закончена, а в родном Крыму отдыхающие украинцы заверяют у нотариуса согласие украинок на курортный не обязующий роман. 
44
Aleh / адказаць
12.01.2019 / 13:26
по моему правильно.
37
Aleh / адказаць
12.01.2019 / 14:56
судя по дезлайкам домашние насильники тусят и на НН=),берите их на заметку НН,по айпи адресу.
9
Чеснок / адказаць
12.01.2019 / 15:20
Т.е принудить сказать "да" нельзя силой, а не сопротивляться заставить можно? Что-то наверное неправильно интерпретировано
12
Василиса / адказаць
12.01.2019 / 15:35
И как доказать словесное или молчаливое согласие? И наоборот? (В темноте , сзади и наоборот ?)
16
Элтон Макс / адказаць
12.01.2019 / 15:41
Капец это какая девушка ответит "да" на вопрос а ты не против заняться сексом - примерно одна из 50 но она будет самая страшная. Сексуальное согласие это прежде всего невербальное согласие иногда и слов не надо. Пускай бы лучше педофилам такой закон выписали, че они к нормальным людям лезут и говорят как жить?
22
Зiма / адказаць
12.01.2019 / 17:17
Дык амаль нiводная не дасьць згоды калi яе запытать. Прыстойную дзеуку яшчэ паспрабуй уламай на гэтую справу. У гэтым артыкуле адчуваецца уплыу гамасэкау.
23
Алесь Страчук / адказаць
12.01.2019 / 17:42
И на что только не пойдут, лишь бы Западу угодить. Совсем с ума сходят.((((
7
Slawek / адказаць
12.01.2019 / 18:36
самый нужный закон, самый актуальный закон, Рада, браво!!!! а если эти украинки уехали за полторы тысячи км (из Запорожья в околицы Варшавы), им почти 60 лет и из за повышения пенсионного возраста их уволили, но пенсия им будет, если доживут, только в 60. и работают они по 12 часов без выходных. вот у них согласие на такое извращение (повышение пенс. планки с 55 до 60) спрашивали?
4
belariy / адказаць
12.01.2019 / 22:38
у цэлым, яно як бы і добра, але гэта яшчэ больш ускладняе сітуацыю. бо насамрэч, атрымліваецца, што каб атрымаць ад дзяўчыны адназначную згоду, трэба ёй наўпрост прапанаваць заняцца сэксам. каб нашыя дзяўчыны ўмелі гэтаксама наўпрост адказваць "так" ці "не", то палова праблемы была б зьнятая. але паспрабуйце гэта зрабіць на практыцы - маскі-шоў гарантаванае. і другая палова праблемы: нават калі дзяўчына адназначна сказала "так" (тэарэтычна), дзе гарантыя таго, што потым яна гэты выпадак сэксуальнага кантакту не выкарыстае супраць цябе ў крымінальным плане. ну так, тое, што сэкс быў негвалтоўным, медагляд яшчэ можа даказаць. але як даказаць, што яна сапраўды сказала "так"?? дзяўчына можа спакойна напісаць заяву ў міліцыю і растлумачыць, што яна была такой перапалоханай, што вырашыла не супраціўляцца. і дакажы пасьля гэтага, што яна сапраўды вербальна дала згоду. ну, не ведаю, калі толькі ўвесь працэс адразу на відэа запісваць: адначасова і алібі, і хатняе порна з асабістым удзелам ))) таму, калі з аднаго боку ўводзіць такія абмежаваньні, то цалкам лагічна было б з іншага боку ўвесьці паслабленьне, у выглядзе легалізацыі прастытуцыі. яна ўсё роўна існуе, ва ўсіх краінах, як бы яе не імкнуліся забараніць. толькі ў розных выглядах. і тады, калі ласка, можна спакойна ўводзіць закон на ўмацаваньне пакараньня за сэксуальны гвалт. у такім выпадку, каб не мець ніякіх праблем з законам, я проста пайду зараблю грошы і на гэтыя грошы легальна куплю сабе сэкс у той дзяўчыны, якой таксама патрэбныя грошы. і ўсё будзе чэсна, без усякіх непаразуменьняў, сказала яна "так" ці "не".
3
Элтон Макс / адказаць
12.01.2019 / 22:40
Еще забыли что бы к письменному соглаию прилогался чек оплаты. Но я думаю потом доработают.
4
гердзень / адказаць
12.01.2019 / 23:57
Беларусі такое нятрэба, бо ў Беларусі няма сэуксу, усё памяркоўна))))))
4
Alex_Lexx / адказаць
13.01.2019 / 02:29
вася чэсных , вам бы в конспирологи. Такой талант пропадает почем зря. Традиционая семья - это форма совместного ведения хозяйства и если ей что-то и грозит, то уж точно не мифический гомозаговор.
9
вася чэсных / адказаць
13.01.2019 / 11:56
Alex_Lexx, когда я слышу слово "конспирология" - бросаю в говорящего чеснок, крещу полумесяцем и убегаю не оглядываясь. "Традиционная семья - это мама, папа и дети", а не трактовки по-Марксу. И введение норм "Родитель 1", "Родитель2", третий пол и прочая биологически необусловленная ерунда - и есть пресловутый лгбт-заговор. Вернее, лобирование интересов сексуальных меньшиств.
2
Ляксандра / адказаць
13.01.2019 / 18:35
Конечно нужны такие законы.Это я со своего 72-летнего возрастного уровня говорю.Мне ж уже виднее.Раньше может бы и сомневался,а сейчас категорически "за".
4
Аляксандр comrade / адказаць
15.01.2019 / 06:42
вася чэсных, но новость не про родитель 1 - родитель 2, причем тут лгбт?
0
Котіс / адказаць
29.01.2019 / 01:31
я бы пайшоу далей. Трэба стварыць міністэрства сэкса. Не, я на міністра не прэтэндую. Пэуна знойдзецца пэуны чалавек у атачэньні прэзідэнта. Я хацеу бы быць шараговым чыноунiкам там, які будзе выдаваць гэтыя дазволы на сэкс. Хабар буду браць толькі натурай. Ну гэта жарт, вядома. А калі сур'ёзна, спрабавау я гэтыя новыя нормы. Здаецца, усё нармальна, пазнаёмiліся, вечарам адныя у кватэры. Пытаюся: можа зоймемся сэксам? Кажа: не. Запытауся яшчэ два разы, адказ той самы. Ну я апранууся і сышоу. Назаутра чамусьці была на мяне пакрыуджаная. Можа ва Украіне гэты закон і неяк спрацуе. Украінкі больш актыуныя і адкрытыя. А беларусачка будзе аж пішчаць, як хоча, а у адказ усё " не" ды" не." І вось вам анекдот. Дыназаур пытаецца у дыназаурыхі: можа займемся сєксам? Яна: не! Ён: так вымрэм жа! Вымерлі.... P S Было гэта па маладосці. Потым навучыуся абыходзіцца без дурных пытаньняу і увогуле без слоу. Вынік быу значна лепшы.
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера