Даслаць навіну
Знайсці
24.09.2018 / 17:13 88

Кнігу Зянона Пазняка адабралі на мяжы. Правяраюць на «экстрэмізм»

Кнігу Зянона Пазьняка «Цяжкі час» (частка 2) беларускія мытнікі забралі на беларуска-ўкраінскай мяжы ў грамадзкага актывіста Віктара Кулака, паведамляе «Радыё Свабода».

Гэта адбылося 23 верасьня на памежным пераходзе «Новая Гута», куды Віктар Кулак прыехаў на аўтамабілі пасьля паездкі ў Чарнігаў. Актывіст распавёў Свабодзе абставіны затрыманьня кнігі.

Падчас агляду аўтамабіля кнігай зацікавіўся мытнік, пагартаў і сышоў, а потым прыйшлі адразу 6 супрацоўнікаў мытні і памежнікаў.

«Яны забралі кнігу і пачалі на яе складаць розныя дакумэнты. У выніку мне ўручылі 3 паперы, сярод іх акт агляду кнігі і паведамленьне аб забраньні кнігі з накіраваньнем яе на экспэртызу наконт прызнаньня экстрэмісцкай літаратурай. Дакумэнты падпісаў інспэктар мытнай службы Аляксей Пакрэпа. Мне было сказана, што на экспэртызу пойдзе 20 дзён», — распавёў Віктар Кулак.

Кнігу Зянона Пазьняка «Цяжкі час» Кулаку падараваў знаёмы з Украіны.

Сканфіскаваная кніга — збор артыкулаў Зянона Пазьняка з 1996 па 2002 гады на тэмы ўнутранай палітыкі і расейска-беларускіх дачыненьняў.

Радые Свабода

1
Александр Сергеевич / адказаць
28.09.2018 / 19:35
хамса
хто яго бацька? і не трэба міфаў

Блестящий вопрос! И что характерно - при этом вопросе словесный фонтан СКЮПа пересох мгновенно! Я тоже ранее задавал близкий к телу "светоча" вопрос. Как понять, что наставник моральности, который не уставал публично фонтанировать на тему моральности/аморальности, сам женился только в 50 лет? При этом не живет с женой, оставшейся в Варшаве, и с их приемной дочерью, понадобившейся им обоим исключительно как украшение для этого фиктивного брака. И всякий раз, когда возникал в ходе интернет-дискуссий этот вопрос, бегавший по сайту, как спринтер на стадионе, некто ник "Бенедзикт" мгновенно исчезал вот точно так же, как исчез сейчас и этот "СКЮП".

Хорошо известно, что никто столько не размышляет с многозначительными намеками относительно личной жизни Лукашенко, как сектанты кахэпэ, но они же странным образом тотчас теряют дар речи, как только речь заходит о личной жизни их брулинского кумира - тоже публичной персоны! Так, может быть, они все-таки откроют на эти темы свои рты, которые не закрываются у них, когда речь заходит на такие же темы (кто отец? какова личная жизнь?) относительного Лукашенко. Ведь Позняк претендовал тут быть светочем Беларуси, а теперь вот обретается за океаном - уже 22 года, оставив после себя вопросов больше, чем ответов. Про чужие кости мы уже слышали от него и его адвокатов беней много-много раз. Настало время и про свои кости да плоть рассказать публике. А если не очень хочется, то закрыть свой рот и в отношении других!
0
СКЮП / адказаць
28.09.2018 / 21:39
Шура,   ты понимаешь о чём речь,  потомок  расстрельщиков?
1
хамса (а ведь я далеко не археоляг) / адказаць
28.09.2018 / 21:43
Александр Сергеевич, зацените однако, как я далеко копнула (про принца Ганса) спасибо, нн, что разместила)
Паказаць усе каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ JavaScript пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
2017 2018 2019
ПН АЎ СР ЧЦ ПТ СБ НД
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31