Даслаць навіну
Знайсці
10
Dub / адказаць
22.09.2018 / 14:43
Aj, nie. Dziakuj. Aliej i vocat. Kislata - rasscaplialnik tluscau... Sto da caho ? Dy i u tamatach nicoha karysnaha nie zastajecca. Hetak mozna i hazetu parvac` na kavakli, skamkac`, dadac` casnyku, vinnaha vocatu, arehana, sol... Potym sklasci u sloik dy zalic` aliejem, upieramiesku z vocatam... I chaj potym chto nie pavieryc`, sto heta vialienyja tamaty... :)
7
хамса сушаная і вяленая / адказаць
22.09.2018 / 15:17
навошта іх вяліть? і так завялі - восень жа
8
Генэрал Голад / адказаць
22.09.2018 / 16:13
Не часнОк, не часнОк!! ЧАСНЫК! ЧАСНЫК! ЧАСНЫК!
8
Саша / адказаць
22.09.2018 / 19:50
Что такое «воцат» и «слоiк».
0
Вера / адказаць
22.09.2018 / 21:32
Саша , Уксус и стеклянная банка
1
Мімаходзь / адказаць
22.09.2018 / 21:37
Дзякуй - цікавы рэцэпт. На яго я звярнуў увагу яшчэ ў ліпені. Гародніна ў жніўні / верасні / кастрычніку каштуе танна - добры варыянт назапасіцца на зіму. Усе ж гэта не пластыкавыя памідоры ад гіпермаркетаў.
0
укус пчелы протрите уксусом / адказаць
22.09.2018 / 22:28
Саша, калі вам кажуць: 'пейте уксус и закусывайте сахаром!', вы цудоўна разумееце?
1
хамса ў та-маці / адказаць
23.09.2018 / 07:01
'Dy i u tamatach nicoha karysnaha nie zastajecca' усё з дакладнасцю да наадварот: 'В тушеных помидорах увеличивается содержание мощного антиоксиданта ликопена, причем чем дольше их будете готовить, тем полезнее — через 2 минуты его количество увеличивается на треть, а через 15 минут — в 1,5 раза.' таму карысна нават магазінная таматная паста: 'Не зря врачи советуют добавлять в блюда 1–2 столовых ложки томатной пасты в день для получения рекомендуемой суточной дозы ликопена, который снижает риск развития сердечно-сосудистых и онкологических заболеваний'
2
Dub / адказаць
23.09.2018 / 08:08
хамса ў та-маці , (23.09.2018 / 07:01) <----------1) U takim vypadku, lieps vyrabliac i spazyvac` tamatny sok, cym pasty dy kietcupy. Jon nie utrymlivaje i nie patrabuje vocatu, akramia, jak svaje ulasnyja kisloty. 2) Kali u stravu dadajuc` vocat, jak kanservant, to kazac` pra zachavannie tych karysnych eliemientau nie davodzicca. To bok, niajakaha "дакладнагa наадваротy" u Vasym kamientary niama...i ku-ky...:)))
1
'красная плесень' / адказаць
23.09.2018 / 16:31
Dub, а что у уксуса полезных качеств нет? помогает от застойных явлений в организме, например.. и избавляет от плесени)
0
я / адказаць
24.09.2018 / 17:09
заплесневеют.
0
марына ўладзі / адказаць
25.09.2018 / 19:53
блін.. як бы я хацела вось так вось таксама мыць, чысціць, рэзаць, мяць, таўчы, пераціраць, узбіваць, перамешваць і .д., і і т.п., вяліць 5-6 гадзін.. і ўсё такое.. як Юлія Высоцкая.. а замест гэтага.. ай.. ды што тут казаць
1
Common Sense / адказаць
27.09.2018 / 06:25
А так з'ясi памiдоры нельга?
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера