Даслаць навіну
Знайсці
1
Моб55 / адказаць
18.08.2018 / 10:13
Што за лухту я прачытау, да 1696 пираги не пеклися?
2
Сенатор Макей / адказаць
18.08.2018 / 11:13
Пироги начали печь в Египте почти за 3 тысячи лет до изобретения данного пирога.
0
хамса ў та-маці / адказаць
18.08.2018 / 12:54
спачатку падманулася назвай і прачытала - Лунінца.. і падумала - ну нарэшце першая беларуская пачала друкаваць беларускія рэцэпты.. ан не
7
Вареник / адказаць
18.08.2018 / 12:54
Какое предательство, это же пирог с американских фильмов! Американщина проникает во все щели в наше русское общество.
1
анон / адказаць
18.08.2018 / 17:13
Я так разумею, Лінц - гэта сусветна вядомы горад, і не трэба ўдакладняць, дзе ён знаходзіцца?
0
хто ў лесе, хто ў ляcгace кваce-кваce-кваce-кваce ??? / адказаць
23.08.2018 / 09:33
я б гэта не cтала есці! бaлoта нейкae, ф-y-y-y-y..(
0
M113 / адказаць
27.08.2018 / 01:17
Моб55 , гэта Вольга Чарнова, якая ў класічных халодных соўсах прапанавала аснову смаку - якасны аліўкавы алей (фактычна спецыю) замяняць тым, што ёсць пад рукой. Нічога дзіўнага, адзін узровень з жанчынкамі з кулінарных шоў якія круцяць па расейскіх каналах.
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера