Даслаць навіну
Знайсці
10
все просчитывается на 2 шага вперед элементарно. что образованные цивилизованные люди выбирают? / адказаць
19.05.2018 / 10:28
Секс - это получение удовольствия. которое можно получить разным образом и даже с собачкой или свиньей. все дело в том. кто что пробует и зачем это делает. Дети не рождаются от удовольствия сексом нетрадиционным образом и человеческое общество ориентируется на получение удовольствия. а не на продолжение рода и ответственности за будущие поколения. как продолжение человечества. Можно заниматься самоуничтожением человечества как вида. получая от этого сексуальное удовольствие. но последствия для человечества вполне предсказуемы и если кто-то считает. что жизнь нужно прожить ради собственного удовольствия. а не ради будущего. которое оставим детям. которых еще и не будет. потому что от этого удовольствия больше. то это осознанная пропаганда уничтожение цивилизации и человечества. когда людям многое приходится делать что не очень хочется. но чтобы оставить потомство и что-то для следующего поколения. чтобы оно жило лучше. чем мы. Все развитие человечества идет из-за того. что детей рожают и хотят. чтобы следующее поколение жило лучше. а если жизнь - это только для собственного удовольствия. то можно с утра напиться и забыться.
6
ranen / адказаць
19.05.2018 / 10:48
все просчитывается на 2 шага вперед элементарно. что образованные цивилизованные люди выбирают? , Зачем такая цивилизация, где возможность получить удовольствие равно вымиранию человечества. Может пусть человечество вымрет, раз оно такое тупое.
3
гыгыгы / адказаць
19.05.2018 / 11:16
Хакей на траве и балет на ледзе..... +100500 бабульцы. Дарма, што не ведала яна пра лыжеролеры....
1
гыгыгы / адказаць
19.05.2018 / 11:22
И яшчэ пра вагон ....... у рф, што год было цикава. Трэба будзе запомниць спяцом для пракрамлеуских троляу. Усе астатняя- лухта поуная. Так думаю. Кали людзи сексуальна неписьменныя и ничога не умеюць - а вось тады и пачынаецца - намажце адзин аднаго .... а потым праглунице футбольны мяч и выйпеце слабицельнага.... Ци яшчэ нешта.у гэтай тэме шарлатанства мо болей чы ва усих астатних.
0
хамса / адказаць
19.05.2018 / 11:56
а навошта лектар жанчынай прыкідваецца?
3
все намного проще. / адказаць
19.05.2018 / 11:57
ranen , Вымирают те. кто такие тупые. что не оставляют после себя потомство.
0
Бенедзікт / адказаць
19.05.2018 / 12:03
Як цікава і нечакана, аказваецца ЭГУ рыхтые сэксапатолагаў...
14
вычварэнцы ўсіх калгасаў яднайцеся / адказаць
19.05.2018 / 12:18
"У сацыяльнай сетцы «У кантакце» ў групе «Страпон-знаёмствы» знаходзяцца больш за 60 тысяч чалавек. «І для ўсіх гэтых людзей пегінг — не з’яўляецца нормай?" ============================================= Для псіхаў таксама многа чаго з'яўляецца нормай. Гэты спецыяліст па гендарных даследаваннях маніпулятар 80 LVL. Бярэ нейкую купку грамадства, якое складае 0,001% ад ўсяго грамадства, і некія паводзіны і звычкі гэтых адшчапенцаў называе нормай - а сярод іх гэты сапраўды норма - і спрабуе гэтыя "нормы" перанесці на ўсё грамадства. Маўляў, калі гэта для іх норма, то і для ўсіх павінна быць нормай. Такім макарам і паводзіны і дзеянні псіхаў можна навязаць ўся грамадству як норму, бо сярод псіхаў гэта норма. Нудысты ходзяць аголеныя і гэта для іх норма. Але не для астатняга грамадства для якога такія паводзіны непрымальныя. І ня трэба тут пераконваць задорвае грамадства ў тым, што "нормы" адшчапенцаў павінны стаць нормаў для ўсіх.
1
P.S.KOLTSOV / адказаць
20.05.2018 / 17:41
А ещё сбор картошки в Дроздах.
0
Илля / адказаць
06.06.2018 / 17:05
рознастайнасци сэксу ци вычварэнства варта дыскусияваць але памятаць трэба што заусёды фашысты хуценька могуць усё што хочуць назваць вычварэнствам а там далей турма ци психушачка
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера