Даслаць навіну
Знайсці
05.12.2017 / 11:07 8

Як адкрыць уласную кавярню і не прагарэць — расказваем па пунктах

Восьмага сакавіка 2017 года ў Мінску з’явілася месца канцэнтрацыі чалавечых гісторый: на Інтэрнацыянальнай, 14, іх не толькі расказваюць сябрам і знаёмым за столікам, а яшчэ і пішуць у спецыяльных нататніках — такім чынам, кожны можа адчуць сябе драматургам.

Кавярню «Сторыз», пра якую ідзе гаворка, адкрыла 28-гадовая магілёўка Ганна Дудкіна, якая яшчэ школьніцай паспела паспрабаваць сябе ў тэкстыльным бізнэсе бацькоў, а пасля сама кіравала крамай з фіранкамі. Але сэрца, як спяваў Віктар Цой, патрабавала перамен. Прыняць поўнае паражэнне прыйшлося пасля эканамічнага крызісу.

Потым Ганне нечакана прапанавалі папрацаваць у невялікай булачнай. Яна пагадзілася. Паўтара года вучылася пячы смачны хлеб, скончыла курсы барыста, і, у рэшцэ рэшт, зразумела, што саспела для ўласнага праекта.

Сёння кавярню Ганны называюць адной з найлепшых у горадзе не толькі мясцовыя, але і госці з-за мяжы, якіх значна паболела пасля ўвядзення пяцідзённага бязвізу. Яны хваляць круасаны, сэндвічы і, канечне, каву. Дарэчы, найбольш папулярная ў мінчан сёння раф-кава. Не так даўно ў «Сторыз» з’явілася магчымасць таксама выпіць келіх віна ці глінтвейну. 

Для нашага праекта, дзе мы падрабязна распавядаем, як запусціць бізнэс, Ганна распавяла пра свой досвед. З чаго пачаць і да чаго быць гатовым, калі вы марыце пра ўласную кавярню ці бар? Ніжэй — 13 асноўных пунктаў — кіраўніцтва да дзеяння.

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Павялічыць выяву

Чытайце таксама:

Як заснаваць свой брэнд: 10 асноўных пунктаў, якія вам трэба ведаць

Кацярына Карпіцкая, фота Волі Афіцэравай

0
Еся / адказаць
05.12.2017 / 21:35
Зато страна играет в хоккей всё веселей и веселей
2
Максим Дизайнер / адказаць
06.12.2017 / 09:12
Сколько уже можно этих унылых памяркоуных кофеен открывать?Страна спящих на ходу людей и пенсионеров.Молодая девушка, образ жизни как у 50-летней тектки. Замуж хотят по-раньше, при этом полковника им подавай обеспеченного, желательно ровесника, при средней по палате 300 зеленых. Потом рожают в 25. Потом 60% разводов и кофейня. Потом замуж за заграничного принца и вечный позор.
0
Каролина / адказаць
07.12.2017 / 09:00
А систему автоматизации какую выбрали? Просто у меня кафе работает на Quick Resto, интересно что ещё есть на рынке, какой выбор. Здесь и складской учет, отчетности, номенклатуры с тех.картами и калькуляцией, црм-ка с большим функционалом. Ничего похожего не встречала, когда искала автоматизацию для кафе
Паказаць усе каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ JavaScript пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ...
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
2017 2018 2019
ПН АЎ СР ЧЦ ПТ СБ НД
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30