Даслаць навіну
Знайсці
0
le mantar / адказаць
03.12.2017 / 20:02
О, я ў дзяцінстве таксама любіла Рокі, вельмі добра яго разумела :) Гэта ж сыыыыыыырррр! 8)
0
Яуген / адказаць
03.12.2017 / 20:07
Аутар што ж вы з людзьмі робіце? У мяне і так залішняя вага, а тут яшчэ і вы з такімі прысмакамі нанач. :)
4
Kaзiк / адказаць
03.12.2017 / 22:53
Камамбер смачны, толькі пасля перастрававання ён такі водар мае, што не ведаю, як апісаць, каб паважаная рэдакцыя не выдаліла
0
Ihar / адказаць
04.12.2017 / 00:05
Рэд. Дзякуй!
0
Гедемін / адказаць
04.12.2017 / 07:30
Kaзiк, чыста французкі Камамбер,той што ў пляценцы з лыка запакованы і да "стрававання"мае вельмі духмяны водар.
1
Irina / адказаць
04.12.2017 / 07:58
Заметьте, что груши во втором рецепте нужно запекать отдельно, без начинки, 20мин, потом с начинкой около 10мин, иначе сыр переплавиться и утечёт. В результате будут испорчены и продукты и настроение повара!
0
ЮМ / адказаць
04.12.2017 / 12:16
Irina , ну, можна і так, калі грушы вельмі цвёрдыя, але не абавязкова. Я запякала разам, і нічога нікуды не выцекла.
2
Zhvir / адказаць
05.12.2017 / 02:31
Kamamber smakata vykliucna na amatara. Heta nie z tych stravau, sto upeuniena padabajucca usim. :)
0
ЮМ / адказаць
05.12.2017 / 22:36
Zhvir , а хіба ёсць у свеце стравы, якія падабаюцца ўсім без выключэння?..
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера