Даслаць навіну
Знайсці
2
Алекс / адказаць
18.11.2017 / 10:01
Один сахар!!!
3
Olka / адказаць
18.11.2017 / 12:57
Алекс, вы же можете сахара меньше добавить, по вкусу. Я бы добавила пол стакана.
1
Žvir / адказаць
18.11.2017 / 14:00
Padajecca, što hetaja amerykanskaja telieviadoūca prosta scibryla recept latyskaj narodnaj, tradycyjnaj prysmaki - piparkukas. Ja niekali braū udziel u jaje vypiakaņni. Vos`, paraūnajcie: http://rus.delfi.lv/archive/gotovim-piparkukas-prostoj-i-bystryj-recept.d?id=46795865 ..........aļbo jašče varyjant: http://www.delfi.lv/woman/eda/recepty/recept-ot-zheni-gavrilova-piparkukas-ili-rozhdestvenskoe-pechene?id=42914180 Mnie hetaje piečyva boļš za ūsio padabajecca pad aračy hlintvejnčyk. Ja nie vialiki amatar vina, alie maroznym sniežaņskim viečaram hlintvejnčyk i piparkuka - vieļmi praviļnaje rašeņnie ! :))
0
ЮМ / адказаць
18.11.2017 / 14:24
Žvir , Печыва са спецыямі існуе ў традыцыі многіх народаў, не толькі ў латышоў. У фінаў piparkakku, у шведаў рepparkaka, у эстонцаў piparkook... І ў іх няма ні яблыкаў, ні разынак. Таму дарма вы крыўдуеце за латышоў :) Ну, а наконт глінтвейну я вас цалкам падтрымліваю :)
2
Алекс / адказаць
18.11.2017 / 14:53
Olka, там еще стакан наисладчайшего изюма.
4
Кемаль / адказаць
18.11.2017 / 15:34
Всем, кто считает, что сахар — самый страшный легальный наркотик, советую просто заменить его стевией или менее полезным аспартамом, а не ныть тут о сахаре.
1
Žvir / адказаць
18.11.2017 / 16:01
ЮМ , nu, pahadžusia z Vami, jablykaū z razynkami ū recepcie piparkukas niama. Hetyja inhradyjenty peūna pryznačany zmiakčyc` smak, i robiac` toje piečyva prydatnym dlia spažyvaņnia pad makačko, znivieliravaūšy pikantnuju žastku smaku. A što nakont astatnich, skandynaūskich i baltyjskich, pretendentaū na aūtarstva piparkukas, dyk skažu, što jany taksama ūsiaho toļki pazajemstvavali jaho ū latyšoū. Viedajecie čamu ja ū hetym upeūnieny ? Tamu, što ū ich niama takoj kuļtury vypiakaņnia žytnjaha (!!!) chlieba (rudzu maize), jak u latyšoū. Takoj raznastajnasci, takoj raznamaistasci staražytnych receptaū žytnaha chlieba, jak u latyšoū, nia maje nichto ū sviecie. A ū aryhinaļnych receptach vykarystoūvalasia mienavita žytnaja muka...Značyc` i piečyva toje raspaūsiudzilasia tudy z Latvii, a z emihrantami patrapila i ū ameryku...:)
2
Алекс / адказаць
18.11.2017 / 20:33
Кемаль, около 300 тысяч больных диабетом в стране. сахар везде, в том числе в хлебе, картошке наших основных продуктах. В творожных сырках зефире мороженном печенье вафлях такое впечатление, что он хрустит на зубах. конфеты и шоколад из него целиком.
3
Кемаль / адказаць
19.11.2017 / 02:38
ЮМ, у шведов и финнов глег вместо глинтвейна.
1
хамса ў та-маці / адказаць
19.11.2017 / 11:55
Алекс, спецыяльна для вас) дзіцё мае моцную алергію на яйкі, а раней нельга было і пшаніцу, і цукар.. што спячэш без такіх інгрыдыентаў? дык вось знайшлося: бананы + аўсяныя хлопья (як, дарэчы, па-беларуску будзе хлопья?)) пагугліце рэцэпт і прыгатаванне (лепш бананы і хлопья змяшаць блэндэрам, а не, як пішуць, відэльцам).. суперзожаўскі будзе) больш няшкоднага для здароўя і прасцейшага ў прыгатаванні печыва я не сустракала.. а выглядае ў выніку ну ≈ як на фота.. таму і нагадала.. вполне удобоваримо, граждане, и даже вкусно, даже для всеядных.. таму і прапаноўваю.. не зожаўцы могуць дадаць сухафрукты, цукаты і вострыя прыправы і інш.))
0
хамса з прыветам) / адказаць
19.11.2017 / 12:26
а ну) забылася дадаць.. тата-мясаед (які з усяго печыва любіць толькі мяса)) змагаўся за гэтыя печэнькі з сынам) якія, паўтару, складаліся з усяго двух складнікаў: бананы і авёс.. эх.. прастата і эфектыўнасць - гэта любімае самае маё)
1
Жвip / адказаць
19.11.2017 / 13:15
Алекс , дыябет, гэта 99% генэтыка, а не цукар.
0
ЮМ / адказаць
19.11.2017 / 13:18
Кемаль , Я ў курсе. Гаворка не пра гэта, а пра тое, што марозным зімовым вечарам глінтвейн і печыва са спецыямі - выдатнае спалучэнне.
3
хамса / адказаць
19.11.2017 / 21:59
'што марозным зімовым вечарам глінтвейн і печыва са спецыямі - выдатнае спалучэнне' калі нічога іншага няма, таўстушкі.. лыжы і глінтвейн - выдатнае спалучэнне.. пыталася данесці я да вас.. але ніхто не зразумеў мяне.. ну і ладна) прычым, лыжы добрыя і без глінтвейна.. а самі па сабе.. ну і ладна.. заставайцеся без лыж, але з печывам і гліетвейнам, таўстушкі)
1
Алекс / адказаць
20.11.2017 / 12:44
Жвip, нет не генетика. давно уже
0
Таццянка / адказаць
25.11.2017 / 18:33
А я паспрабавала. Смачненька! І цукру не зашмат. Толькі прыпраў дадала больш розных.
0
ЮМ / адказаць
25.11.2017 / 22:47
Таццянка , рада, што спадабалася, дзякуй за водгук :)
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера