Даслаць навіну
Знайсці
3
Ахрэм / адказаць
17.08.2017 / 19:02
Калі з майнэзам. І пасля грам 200 гарэлкі.
3
хамса / адказаць
17.08.2017 / 19:12
если назвать это красиво и замысловато и добавить соответсвующую (высокую) цену, то средний посетитель дорогого ресторана, отягощенный обычной борщеваркой, и не поинтересуется, из чего это сделано, правда, Макс Дизайнер?)
2
Фрау А. из Берлину / адказаць
17.08.2017 / 19:15
Для некаторых народаў есці свініну - гэта дзікасць. У прынцыпе ўсё мяса сходнае па хімічным складзе: пацучына, ялавічна, свініна, чалавечына, кашаціна... Але усё гэта для мяне брыдка, хоць я не вегетарыянец. 
6
Бляск лютасьці ды любові / адказаць
17.08.2017 / 19:52
..А каб іх рвала!..Глядзець на недаразьвітых, браць іх прыкладам?
0
Верны / адказаць
17.08.2017 / 22:00
Камінтатары. Пасьля вайны. Лепшыя лаўцы пацукоў будуць у пашане. 
4
0 / адказаць
17.08.2017 / 22:22
Няма неядомага, а ёсць кепскія кухары (кітайская мудрасць).
0
Ахрэм / адказаць
17.08.2017 / 23:13
Сёння злаваў саранчу на бульбе - не ведаю, як пакараць. Мо засмажыць з цыбуляй ? ) Дарэчы, здымаю з бульбы  штодня каларадаў па 30 штук - калі хто цэніць, магу аддаваць незадорага. Лічынкі будуць крыху даражэйшыя - яныбольш далікатныя, без панцыру ).
0
Корректировщик благодатного огня. / адказаць
17.08.2017 / 23:23
это духовные скрепы.
0
Юзік Крулеўскі / адказаць
18.08.2017 / 11:04
Ахрэм,

Дзіўна, за ўсё лета не бачыў ніводнага каларада. Ужо і бульбоўнік пажоўк, не ядомы цяпер. Мо падохлі ад анамальнага лета і вясны? У пачатку траўня і снег быў выпаўшы... Я пра Глыбокае, а Вы пра што?
0
Ахрэм / адказаць
18.08.2017 / 11:44
Юзік Крулеўскі, Гомельшчына. Бульба сёлета абышто. То холадна, то спёка з дажджом - ударыла фітафтора і бульба амаль засохла. Але гэта не ўсё - прэ зелье, жук кожны дзень акупуе. Быццам прырода апалчылася супраць маёй бульбы. У іншых людзей таксама - альбо сярэдненька, альбо наогул кінулі - зарасла травой па плечы, ужо і на сена пакасілі. Відаць, у крамах беларускай бульбы будзе мала. А тое што бульбоўнік жоўкне - жуку па барабану, сядзіць і на сухой батве, тут жа размнажаецца і адкладвае новыя яйцы, бясспынны працэс. Я ўжо пашкадаваў, што жука не у гной кідаў - было б больш угнаення.
1
Inger / адказаць
18.08.2017 / 16:26
Юзік Крулеўскі, padochli, padochli... NN načytaūšysia :D
0
D) / адказаць
18.08.2017 / 21:09
некаторыя сыравэнджаныя каўбасы мясцовага гатунку таксама пахнуць пацукамі (той хто з вёскі добра ведае гэты пах). і нічога ж - гарадскім падабаецца, ямо аж храбусцяць)
0
хамса / адказаць
20.08.2017 / 01:01
Макс Дизайнер) калі вам цікава) я ва ўсіх дарагіх-раздарагіх рэстаранах-забягалаўках і інш. замаўляю толькі піва.. піва ж з пацукоў жа не навучыліся пакуль вырабляць?)
0
Vic / адказаць
26.08.2017 / 22:23
Шведы селёдку тухлую, да не просто, а ещё и выдержанную, обожают. Так что на вкус и цвет...
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера