Даслаць навіну
Знайсці
6
Верны / адказаць
09.08.2017 / 10:53
Лепш бы Зісер прасьпяваў што-небудзь. На фоне Лозьнера і Дубакова ягоны адказ выглядае мізэрна.
12
васыль / адказаць
09.08.2017 / 13:40
Они работают на торгашей и власть,которые дерут с народа шкуру
0
алекс / адказаць
09.08.2017 / 14:14
Т.е. он хочет чтобы государство создало условия для продуктовых компаний. Такие же как уже сейчас созданы для аутсорсинговых. Чтобы находясь в беларуской юрисдикции можно было продавать свои конечные продукты по всему миру. Имхо: делать это безусловно необходимо. И рано или поздно это будет сделано. Иначе мы рискуем остаться в каменном веке мировой экономики (там где по большому счёту находимся сейчас). Интеллектуальный потенциал чтобы "не остаться" у нас есть. Но видете ли в чём дело) Современная экономика это экономика свободы. Даже в Китае! А у нас со сводой проблемы (и это ещё мягко сказано). Президент Лукашенко вчера сказал гораздо крепче!)) Именно он со своими советскими представлениями о прекрасном времён разложения и превращения в труху Советского Союза главный риск успешного перехода беларуской экономики в качественно иное состояние. Понимаете: "единороги" это свободные существа. Они не способны жить в неволе. "Единороги" рождены быть свободными. Поэтому в условиях неволи они не рождаются. "Вырастить их на острове свободы за высоким забором посреди концлагеря не получиться". А именно это на мой взгляд хочет сделать Лукашенко. "Единороги" жэстачайшэ не растут!))
2
фыва / адказаць
09.08.2017 / 15:25
Верны, за Зісера на яго партале Чалы выказаўся :))))
2
СЛЕСАРЬ / адказаць
09.08.2017 / 16:03
Зиссер тут каким боком вообще
0
Индексатор / адказаць
09.08.2017 / 16:26
фыва, Чалый сказал прямо противоположное. И это еще мягко сказано 
0
Павел / адказаць
09.08.2017 / 17:19
сделаем Америку снова великой , из Беларуси...Вы о чем))??? В стране с ручным управлением экономикой можно только наивно предпроложить , что  Парк высоких технологий будет управляться и контролироваться не  из аппарата  АП. Слово Декрет поменяйте для начала на слово - Закон.
0
Верны / адказаць
09.08.2017 / 17:24
фыва, к шчасьцю не ведаю дзе той партал і хто такі Чалы. 
0
фыва / адказаць
09.08.2017 / 21:05
Индексатор, я ведаю. Проста Зісер хітры і асцярожны. А то тут адзін Кныровіч дакрытыкаваўся так, што даўно не чуваць
0
Мірон / адказаць
11.08.2017 / 13:49
давайце тады паглядзім, што такое банк. Гэта ж таксама , можна сказаць, ІТ арганізацыя, якая аказвае ІТ паслугі насельніцтву- вы можаце праз інтэрнэт закласці рахунак, кіраваць ім, плаціць . аддзелы і касавае абслугоўванне ужо не настолькі і патрэбна, карткі і так вырабляе іншая фірма, крэдытны зьвяз дык увогуле не з Беларусі. ПВТ будаваўся пад аўтсорсінг , ну такая малая Індыя, каб была палегка з продажам гадзін распрацоўшчыкаў за мяжу.  provider of offshore software engineering outsourcing services - так сабе  ЕПАМ рэкламуе за мяжой, калі хто не ведае. У свой час у Індыі была праграма па развіццю аўсортынгава сервісу, так, дзяржаўная праграма, пад якую шмат інфраструктурных абектаў будавалася. ну дык і асобныя нашыя дзеячы пайші тым жа шляхам, толькі скарусталіся з таго, што ўжо да іх існавала (тыя ж каналы сувязі). А так правы быў Чалы, калі казаў, што ўмовы мысяць быць роўныя, но бо як так так можа быць, каб неікі , скажам ПайПал мог быць у ПВТ, а Прыёпбанк - не. І чамы ЕПАМу палёгкі, а таму хто сеці цягне - не?
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера