Сапраўдная беларуская кухня: Кальрабі звычайным спосабам
Некалькі штук кальрабі, 1 лыжка масла, соль, 1 лыжка мукі або цёртых сухароў, трохі булёну.
Абабраць і прамыць кальрабі, нарэзаць кубікамі і адварыць у падсоленай вадзе. Адцадзіць, палажыць у рондаль, заліць булёнам, каб закрываў гародніну, да смаку пасаліць, дадаць масла і тушыць да мяккасці. Пры канцы пакласці муку або цёртыя сухары, перамяшаць, яшчэ раз закіпяціць і падаць на паўміску, абклаўшы катлетамі з ялавічыны, скрылікамі вымя, або печані, або грэнкамі.
З кнігі В. Завадскай «Літоўская кухарка», 1854 г.
Падрыхтавала НБ
0
0
0
0
0
0
Салат з яблыкамі і курыцай — рэцэпт
 9
Сэндвічы з яечнай пастай — рэцэпт
 8
Кукурузныя аладкі з сырам чэдар
 1
Каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
У Шуміліне затрымалі двух каталіцкіх клірыкаў
 1
Шпіц Умка паглядзеў на парад Перамогі ў Маскве ФОТАФАКТ
 6
«Калі ён браў трамбон у рукі, усе такія: Жэня, ну навошта?» Калегі — пра джазмена Уладзімірава, які пісаў у КДБ на Аракеляна
 6
Мінчанка выгульвала змяю проста ў двары: «Спачатку, вядома, секундны шок, але потым усе ідуць яго ціскаць»
 4
Беспілотнікі даляцелі да Башкартастана
 1
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера