Даслаць навіну
Знайсці
10
Раз / адказаць
05.04.2017 / 17:42
Вось гэтай книжки нам якраз не хапа, мала п'ем, трэба больш!!!
2
Аўтар / адказаць
05.04.2017 / 17:59
не, гэтая кніга якраз пра тое, каб піць меней, але даражэй, якасней і з толкам
5
mikola ramanau / адказаць
19.05.2017 / 12:22
Аўтар,! Sto za nazva  knizki....Treba mec 2 *adukacyi* kab zrazumec! Nelga -*Karacei*?
0
Аляксей / адказаць
19.05.2017 / 12:51
Трэба, аднак, папрасіць прабачэння ў сапраўдных дактароў навук: гэтаму таксама да іх хацелася :))) Налівай за тое, Алеську!
0
Мік-Цвік / адказаць
19.05.2017 / 18:27
mikola ramanau, слушная назва, якая адраджае свае культурныя коды! Параўнайце назвы ток-шоў уральскіх пельменяў-"ковбои здесь тихие", "будьте бобры" или "принцеса огорошена" і вам, магчыма стане зразумела патрэбнасць такой назвы!)
0
Алесь Белы / адказаць
19.05.2017 / 20:58
дзякуй усім хто падтрымаў! і хто ўдзяліў шмат цёплых слоў падтрымкі. Далібог гэтая кніга не стымулюе масавае спажыванне алкаголю. Яна хутчэй для гурманаў - і нават не так для гастранамічных як для гісторыка-культурных. Бо большасць напояў пра якія там ідзе гутарка - больш не вырабляюцца ў Беларусі.
запрашаю прачытаць кнігу ў тым ліку і тых хто чакае ад яе нейкай дыверсіі. чакаю выкрыццяў і асабістых адкрыццяў.
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера